Haberler

Gölpınar, Sentetik Çim Sahaya Kavuşuyor

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçe Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri son olarak ilçenin Gölpınar mahallesinde sentetik çim sahanın temelini attı.Düzenlenen temel atma törenine; Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Göçebeler, Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri katıldı.

Gölpınar mahallesine temeli atılan sentetik çim sahanın yapımı ile ilgili açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, "Karaköprü Belediyemizin Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ilçemize bağlı olan Gölpınar mahallesinde spor anlamında halı sahanın temel atma töreni için arkadaşlarımız mahalleye gittiler. Gençleri her zaman dediğimiz gibi önemsiyoruz. Onların spor yapmasını bir hak olarak görüyoruz. Kırsal mahallelerin gelişmesi Karaköprü için bir önem arz ediyor. Kırsal Mahallede yaşayan insanlarımızın, çocuklarımızın ve gençlerimizin bu tesislerden istifade edip kendi mahallerini sevmesi en büyük arzumuzdur. Karaköprü Belediyesi yeni bir çalışma sezonuna girmiş. Tüm Kırsal mahallelerde kırsal hizmetler müdürlüğümüzün çalışmaları devam ediyor. Arkadaşlar güzel bir şekilde çalışmaya hazır haldeler. Çalışmalar sahada devam ediyor. Bugünde arkadaşlarımız Gölpınar mahallesinde spor sahasının temelini attılar. Spor sahası Gölpınar halkını, tüm gençlere hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Karaköprü Yerel Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title