Haberler

Gölpazarı'nı Tanıtma ve Kültür Derneği Hıdırellez Şenliği

Güncelleme:

Gölpazarı'nı Tanıtma ve Kültür Derneği tarafından Hıdırellez şenliği düzenlendi.

Pelitözü Gölpark'ta düzenlenen şenliğe, Gölpazarı Kaymakamı Cevdet Bakkal, İl Kültür ve Turizm Müdürü Seyfettin Topsoy, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Bilecik eski milletvekili Tayfur Ün, Emekli Jandarma Tuğgeneral Veli Küçük, Dernek Başkanı Mehmet Ergün, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Bakkal, burada yaptığı konuşmada gerçekleştirilen etkinliğin birçok yönden güzellikler taşıdığını belirterek, şenliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Dernek Başkanı Ergün ise gerçekleştirilen etkinliğin birlik ve beraberliklerini güçlendiren güzel faaliyetlerden biri olduğunu belirtti.

Toplumdaki birlik ve beraberliğin önemine değinen Ergün, dernek olarak 15 yıldır çeşitli faaliyetler gerçekleştirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Gölpazarlılar olarak, ilimizde bir araya gelerek, aramızdaki birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiriyoruz. Gölpazarı, Bilecik'in güzel ve şirin bir ilçesi. Oradaki vatandaşlarımız ile çeşitli vesilelerle bir araya geldiğimiz gibi Bilecik'te düzenlediğimiz bu etkinlikte de hem ilçemizi tanıtmaya çalışıyoruz hem de aramızdaki sevgi ve dayanışmayı arttırıyoruz."

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Mehteran Takımı'nın konser verdiği şenlik, pilav ve ayran ikramı ile sona erdi.

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Ergün Hıdırellez Gölpazarı Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title