Haberler

Gölpazarı'nda "Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam" Yürüyüşü

Gölpazarı ilçesinde, obeziteyle mücadele kapsamında Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğinde "sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam" yürüyüşü düzenlendi.

Gölpazarı ilçesinde, obeziteyle mücadele kapsamında Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğinde "sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam" yürüyüşü düzenlendi.

İlçe Devlet Hastanesi önünde başlayan ve Halk Sağlığı İl Müdürü Ömer Balcı, Sağlık Grup Başkanı Dr. Hüseyin Atahan Orak, daire ve okul müdürleri ile sağlık çalışanlarının katıldığı yürüyüş, 4 kilometrelik yürüyüşün ardından hastane önünde sona erdi.

Balcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bakanlığın 2014 yılını "sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam" yılı ilan ettiğini anımsatarak, toplumda obeziteyle mücadele konusunda bilinç yaratmak amacıyla yürüyüş gerçekleştirdiklerini söyledi. - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

Gölpazarı Balcı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title