Haberler

Gölpazarı'nda Meslek Liseliler Mezun Oldu

Gölpazarı Güner Orbay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde mezuniyet töreni düzenlendi.

Gölpazarı Güner Orbay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde mezuniyet töreni düzenlendi.

Güner Orbay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Faruk Özmen, Belediye Etkinlik Alanında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, mezun olan öğrencilere üniversite hayatlarında başarılar diledi.

Hızla değişen dünyada değişimin kavranması gerektiğini belirten Özmen, şunları söyledi:

"Bütün toplumların ve ulusların umutları ve güvenceleri, genç nesillerdir. Elbette bizim de geleceğimiz ve güvencemiz, sizlersiniz. Bu gerçeği ulu önder Atatürk, 'Bütün umudum gençliktir' diyerek, ifade etmiştir. Ülkeyi, bütün umutları ve güvenleri boşa çıkarmayacak, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracaksınız. Buna bütün kalbimle inanıyorum."

Törende, okul birincisi Sevgi Nur Asma tarafından yaş kütüğüne isim plaketi çakılmasının ardından flama devir teslimi yapıldı.

Mezun öğrencilere başarı belgelerinin verildiği törende, meslek yemini yapan öğrenciler ve kep atarak mezuniyetlerini kutladı.

Törene, Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Akagündüz, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ile veliler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Gölpazarı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title