Haberler

Gölpazarı'nda Bayramlaşma

Gölpazarı'nda AK Parti ilçe teşkilatında bayramlaşma töreni düzenlendi.

Gölpazarı'nda AK Parti ilçe teşkilatında bayramlaşma töreni düzenlendi.

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, teşkilatta düzenlenen bayramlaşma töreninde, Türkiye'nin 7 Haziran'da bir seçime gittiğini ve hemen arkasından da hükümet kurma çalışmaları başladığını anımsatarak, neticeye varamadıklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın, anayasanın kendisine vermiş olduğu yetkilerle ülkeyi yeniden seçim kararı aldığını belirten Eldemir, şunları kaydetti:

"1 Kasım'da nasip olursa tekrar millet olarak yeniden sandığa gideceğiz. Ama ülkemizin bugünkü tablosu, yakın coğrafyamızdaki siyasi hareketlilik, dünyanın bir ülkesinde yaşanan durumları, Avrupa'nın içerisinde bulunduğu ekonomik krizi göz önünde bulundurarak, bir taraftan yanı başımızda iflas etmiş Yunanistan'ı göz önünde bulundurarak ve orta doğuda yıllardan beri devam eden kargaşayı göz önünde bulundurarak, bizden ülkemizde huzuru ve refahın devam etmesi adına, istikrarın devam etmesi adına hep birlikte 1 Kasım'da gereğini yapacağız. Memleketin kaderi AK Parti'nin kaderi, AK Parti'nin kaderi ülkenin kaderi, ülkenin kaderi de dünyanın dört bir tarafındaki mazlum insanların kaderi olduğuna hep beraber  inanıyoruz. Bunun için daha fazla çalışacağız ve gayret göstereceğiz. Bu güne kadar yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatacağız."

Bayramlaşma törenine, AK Parti Bilecik İl Başkanı Kadir Bayrak, İlçe Başkanı Semih Yavuz, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım ve üyeleriyle partililer katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Halil Eldemir Gölpazarı Ak Parti Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title