Haberler

Gölpazar'lılar Bilecik'te Buluştu

Bilecik'te 'Gölpazarı'nı Tanıtma ve Kültür Deneği' programı düzenlendi.

Bilecik'te ' Gölpazarı'nı Tanıtma ve Kültür Deneği' programı düzenlendi.

Bilecik Gölpark'ta düzenlenen programa, Emekli Jandarma Tuğgeneral Veli Küçük, Bilecik 18'inci Dönem Milletvekili Tayfur Ün, Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Gölpazarı Tanıtma ve Kültür Deneği Başkanı Mehmet Özgür, yönetim ve Gölpazarı'lı vatandaşlar katıldı.

Yönetim kurulunun düzenlemiş olduğu programda konuşan Gölpazarı Tanıtma ve Kültür Deneği Başkanı Mehmet Özgür, Birlik ve beraberliğin en güzel simgesi olan bu güzel günde birlikte olmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirtti. Özgür, "Değerli kardeşlerim 15 yıldır Gölpazarı Tanıtma ve Kültür Derneği olarak Bilecik'te faaliyet gösteren derneğimiz birçok etkinlikte bulunmaktadır. Sizlerden ricamız bu tür etkinliklere destek olmanız. Birlik ve beraberliğimizi gösterelim, Gölpazarı'mız için her şeyi bir kenara bırakalım birlik ve beraberlik örneğini gösterelim" dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Veli Küçük, "Değerli hemşehrilerim. Aranızda olmaktan öyle gururluyum ki gerçekten mutlu oldum. Böyle Gölpazarlıları, Bileciklileri bir arada görmek kolay bir olay değil. Bu etkinliği yapanlara, hazırlayanlara ayrıca teşekkür ediyorum. Ben biliyorsunuz bir 6 senedir aranızdan ayrıydım ama hep yanınızdaydım, hep beraber olacağız. Beni buraya davet ettiğiniz içinde sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu günün böyle neşe ve mutluluk içinde sonsuza kadar devam etmesini diliyorum" ifadelerinde bulundu.

Son olarak Tayfur Ün, Gölpazarlı olmanın ne kadar onur ve gurur verici olduğunu kaydetti. Ün, "Ben bu mutluluğu ve onuru yıllardır yaşıyorum ve şuanda sözler sustu duygular konuşuyor. Sizlerden tek istediğim Bilecik Gölpazarı'nı Tanıtma ve Kültür Derneği öncülüğünde yapılan bu birlik, beraberlik ve dayanışma günleri Paşamın dediği gibi yıllar boyu sürsün. Bizler, sizler birlik ve dayanışma içinde, kardeşlik içinde, hoşgörü içinde, bu geleneksel günlerde ve tüm böyle günlerde birlikte olalım beraber olalım "dedi.

Program Bilecik Belediyesi Mehteran takımı gösterisi ile devam etti. Pilav ikramının ardından çeşitli oyunlarla son buldu. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Altınkaynak Veli Küçük Gölpazarı Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title