Haberler

Gölmarmaralı Kadınlar Manisa'yı Gezdi

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından gerçekleştirilen ‘Haydi Kadınlar Manisa’ya’ projesi kapsamında Gölmarmara’dan Manisa’ya gelen kadınlar, Manisa’da tarihi ve turistik yerlerin yanı sıra Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı dev hizmetleri yerinde görme fırsatı buldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından gerçekleştirilen 'Haydi Kadınlar Manisa'ya' projesi kapsamında Gölmarmara'dan Manisa'ya gelen kadınlar, Manisa'da tarihi ve turistik yerlerin yanı sıra Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin kente kazandırdığı dev hizmetleri yerinde görme fırsatı buldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile sürdürülen 'Haydi Kadınlar Manisa'ya' projesi Gölmarmara'dan Manisa'ya gelen kadınların ziyaretleriyle devam etti. Kadınlar, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Şube Müdürü Sevil Şekercioğlu ve Gönüllü Rehber Canan Çağlayan Akyüz eşliğinde Manisa'nın tarihi ve kültürel noktaları ziyaret ettiler. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin kente kazandırdığı hizmetleri yakından görme fırsatı buldular. Kadınlar ilk olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin geçtiğimiz dönem kente kazandırdığı önemli projeler arasında yer alan Atatürk Gençlik Merkezi'ni ziyaret ettiler. Burada Atatürk Gençlik Merkezi Sorumlusu Duygu Karataş eşliğinde merkezi incelediler. Kadınlar daha sonra Manisa Belediyesi'nin yine geçtiğimiz dönem kente kazandırdığı ve kentin sembolü haline gelen Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu'nu ziyaret ettiler. Burada Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu sorumlularından Ulu önder Mustafa Kemal önderliğindeki Türk Halkının Çanakkale Savaşı'nda gösterdiği mücadele, diyaromalar gezilerek anlatıldı.

Kadınlar Manisa ziyaretleri sırasında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile bir araya gelme fırsatı da buldu. Gölmarmaralı kadınlar Başkan Ergün'e gerçekleştirdikleri hizmetler nedeniyle teşekkürlerini ifade ederek başarılarının devamını diledi. Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen kadınları geri çevirmeyen Başkan Ergün, Gölmarmaralı kadınlarla bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.

ATATÜRK KENT PARKI'NA HAYRAN KALDILAR

Gölmarmaralı kadınlar Manisa ziyaretleri sırasında Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yunusemre İlçesi Güzelyurt Mahallesi'nde 170 dönüm alan üzerine yapılan Atatürk Kent Parkı'nı da ziyaret etti. Geçtiğimiz hafta açılışı yapılan parkı büyük beğeni ile gezen kadınlar, 7'den 70'e her yaştan Manisalı burada keyifle zaman geçirebilir dedi.

MANİSA TARİHİNİ YAKINDAN GÖRDÜLER

Manisa tarihi hakkında bilgiler alan kadınlar daha sonra Muradiye Camii, Sultan Camii, Niobe Açık Hava Tiyatrosu' gibi Manisa'nın tarihi ve turistik yerlerini ziyaret ettiler. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelere tahsis ettiği otobüslerle Manisa'ya gelen kadınlar, akşam saatlerinde ilçelerine uğurlandı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Gölmarmara Çanakkale Yerel Haberler

title