Haberler

Gölmarmaralı Çocukların Eğitim Yuvası Hazır

Güncelleme:

MANİSA Büyükşehir Belediyesi'nin 17 ilçede hayata geçirmek için yoğun çaba sarf ettiği, çocukların okul öncesi eğitimlerine önemli katkı sağlayan Çocuk Kültür Sanat Merkezlerinden bir tanesi de Gölmarmara ilçesine kazandırıldı.

Eğitim-öğretim yılının ikinci yarısında hizmet vermeye başlayacak olan merkeze kayıtların devam ettiği belirtildi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gölmarmara ilçesi Gazi Ali Aydın Parkı içerisine konuşlandırılan Gölmarmara Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi'nde çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları da tamamlandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanı Bahadır Belek, Gölmarmara Koordinatörü Ahmet Cülen ile birlikte peyzaj çalışmalarını inceledi. Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı çalışanlarına emekleri için teşekkür eden Belek ve Cülen, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün Gölmarmaralı çocukları da unutmadığını, onlar için güzel bir eser ilçeye kazandırdığını ifade ettiler.

"Yarının büyükleri yetişecek"

Gölmarmara Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi'ne kayıtların başladığını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Gazi Ali Aydın Parkı içinde yaptığımız çocuk kulübümüzün çevre düzenlemesi, aydınlatmaları ve peyzajı için Fen İşleri ve Kent Estetiği dairelerimize ait ekiplerimiz yoğun bir çalışma içine girdi. Geldiğimiz noktada bu çalışmalarımızı tamamlamış bulunuyoruz. 4-12 yaş çocuklarımıza hizmet verecek merkezimizin Gölmarmara'mıza hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah yarının büyükleri yetişecek bu güzel eğitim yuvasından. Tüm çocuklarımızın gözlerinden öpüyor, ailelerini de sevgiyle selamlıyorum. Bir kez daha hayırlı olsun" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gölmarmara Belek Aydın Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title