Haberler

Gölmarmara Mezarlık Yoluna Parke Taşı

Manisa Büyükşehir Belediyesinin, il genelinde hızla sürdürdüğü mezarlıkların bakım, onarım ve yollarının yenilenmesi çalışmaları, Gölmarmara’da da devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesinin, il genelinde hızla sürdürdüğü mezarlıkların bakım, onarım ve yollarının yenilenmesi çalışmaları, Gölmarmara'da da devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, mezarlıklardaki bakım, onarım ve yol çalışmalarını da hızla sürdürüyor. Çalışmalarını Gölmarmara ilçesinde de özenle sürdüren Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezinde bulunan 2 No'lu mezarlık yollarında parke taşı döşeme çalışması başlattı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Koordinatörü Ahmet Cülen de, çalışmaları yerinde inceledi. Manisa Büyükşehir Belediyesinin il genelinde mezarlıkların koşullarının iyileştirilmesi noktasında çalışma içinde olduğunu belirten Cülen, merkez 2 No'lu mezarlık yolunda parke taşı döşeme çalışmasının hızla devam ettiğini, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını söyledi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gölmarmara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title