Haberler

Goller Bu Kez Soma İçin Atıldı

Soma’da hayatını kaybeden işçilerin aileleri ve Alanya Süleymanlar Köyü’ne yardım için futbol turnuvası düzenlendi.

Soma'da hayatını kaybeden işçilerin aileleri ve Alanya Süleymanlar Köyü'ne yardım için futbol turnuvası düzenlendi.

Alman Konsolosluğu ve Rixos Lares otelin ortaklaşa düzenlediği futbol turnuvası otelin sahasında gerçekleşti. Almanya, Rusya, Fransa ve Türkiye'nin katıldığı turnuvada maçlar 25'er dakikadan 2 devre şeklinde oynandı. Ünlü futbolculardan Tanju Çolak, Selim Özer, Deniz Barış ve Eski hakem Kuddusi Müftüoğlu'da turnuvaya katıldı.

Türk futbol takımını Rixos çalışanları oluştururken, Almanya Konsolosluğu, Fransa'nın İstanbul Başkonsolosluğu ve Rusya Büyükelçiliği çalışanları da diğer takımları oluşturdu. Maçlar eleme usulü yapıldı.

Alman konsolos yardımcısı Jörg Jürstenav, dostluğun ön plana çıkması ve yardım amaçlı olarak mini bir dünya kupası düzenlediklerini söyledi. Eski milli futbolcu Tanju Çolak ise, "İnsanların kaynaşması ve dostluğun artmasına sebep oluyor. Bu turnuvada somaya olan duyarlılığın onlar tarafından gösterilmesi beni mutlu etti. Somada hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum. Maç sahada kazanılır ekipleri seyretmedim ama ev sahibi bizi iyi oynayan biziz kazanmamız lazım. İlerleyen dakikalarda ihtiyaç olursam oynarım" dedi.

Türkiye-Almanya maçının ikinci yarısında oyuna dahil olup birde gol bulan Çolak'ın çabaları sonuç vermedi ve Türkiye normal süresi 2-2 biten maçta uzatmalarda Almanya'ya 3-2 mağlup oldu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Almanya Alanya Soma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title