Haberler

Gölhisar'da İçme Suyu Depoları Yenileniyor

Gölhisar'da altyapı projesi kapsamında su depolarının yenilenmesi çalışmaları farklı bölgelerden eşzamanlı olarak başladı.

İçme suyu hatlarında yapılan bu çalışmalar kapsamında, su kaynaklarından depolara kadar boru hatlarının değiştirilmesi, bu depoların hacimlerinin arttırılması ve yeni içme suyu depolarının inşaatı yapılmaktadır. Bu doğrultuda şu anda stadyumun üst tarafında ve Çameli yolunda yeni su depolarının yapılması ve Böğrüdelik, Bahçederesi ve Deliyaraz'da bulunan su kaynaklarında boru yenileme çalışmaları devam etmektedir.

"Gölhisar Büyük Düşünüyor, Değişim Sürüyor" sloganıyla ilçede büyük değişim hareketi başlatan Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural, büyük çaplı projelerini birer birer başlatıyor. Kapalı Pazar yeri inşaatının başlamasının ardından altyapı çalışmalarına da start veren Başkan Canural, üstyapı çalışmalarıyla da ilgili olarak projelendirme sürecinin devam ettiğini ifade etti.

Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada;"Gölhisar'da altyapı çalışmaları 3 hafta önce başladı ve şu anda içme suyu hatlarımızın yenilenmesi çalışmalarıyla sürüyor. Halihazırda Bahçederesi, Deliyaraz ve Böğrüdelik gibi mevkilerde bulunan kaynak sularımızın ilçemize indirilmesi işlemleri sürüyor. Bu aşamadan sonra içme suyu iç dağıtım şebekelerinin inşaatlarına başlayacağız. İçme suyu şebekesinin uzunluğu 143 kilometrelik bir alanı kapsamaktadır" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ramazan Canural Gölhisar Çameli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title