Haberler

Golf Sahası Olmadığı İçin Merada Oynuyorlar

Türkiye Yıldızlar Golf Ligi’ne katılmak isteyen Ardahah’lı öğrenciler golf sahası olmadığı için merada antrenman yapıyor.

Göle yolu üzerinde ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü´nün arka tarafında bulunan hayvanların otladığı merada antrenman yapan öğrencilerin amacı, Mayıs ayının ilk haftasında başlayacak olan Türkiye yıldızlar Golf Ligi’nde derece yapmak.

Antrenör Tarkan İli, Mayıs ayının ilk haftası başlayacak olan Türkiye Yıldızlar Golf Ligine iştirak edeceklerini ve bunun içinde çalışmalara aralıksız devam ettiklerini söyledi. Tarkan İli, Malumunuz Türkiye Golf Federasyonunun destekleriyle, kıymetli başkanımız Ahmet Ağaoğlu’nun özverisiyle bu spora 9 yıldır gönül vermiş durumdayız diyerek şunları kaydetti: "Yaklaşık 3 aydır salon içerisinde çalışmalarımızı tüm hızıyla devam ettirdik, burası kış memleketi, kar nedeniyle dışarıda çalışamadık. Şimdi hayvanların otladığı meralarda çalışmalarımıza başladık. Bu şekilde çalışıyoruz, çocuklarımız hafta içi Boks yapıyorlar. Özelikle de etüt çalışması yaptırarak derslerine iyi bir şekilde çalışmalarını sağlıyor ve kendi seçmiş oldukları branşlara, hedeflere, mesleklere adım adım ilerlemeleri açısından. Tabi bunun paralelinde beden ve zihin gelişiminin dışında maksat? Çocuklarımızı Zaralı alışkanlıklardan alı koymak? Yani onları zararlı alışkanlıklar edinmemeleri için böyle bir yol takip ediyoruz."

HEDEFİMİZE ADIM ADIM İLERLİYORUZ

İli amaçlarının meradan Türkiye şampiyonluğuna uzanmak olduğunu belirterek şöyle devam etti, "Hedefimize adım adım ilerliyoruz. Maksadımız milli takıma kadar yükselip, eskiden olduğu gibi çocuklarımızı beden eğitimi ve öğretmenliğe enjekte etmek. Malum buralar bakir yerler, küçük yerler burada sosyal risk altındaki çocuklarımız var. Çalışmalarımıza bu şekilde devam ediyoruz. Amacımız iyi bir öğrenci yetiştirmek, iyi bir toplum ferdi olarak ülkemizi, ilimizi en iyi şekilde temsil etmektir." dedi.

Muhammet Sefa Sural, Ardahan’da Golf sporuna başladığını belirterek, "Golf hayatımı değiştirdi. İstanbul’da düzenlenecek olan Türkiye Yıldızlar Golf Ligine katılacağız ve başarılı olacağız.’’ dedi.

4 yıldır Golf sporu yaptığını ifade eden Erol Tunç, Golf sporunun hayatını değiştirdiğini vurgulayarak, "Merada antrenmanlarımızı yapıyoruz. Buralar İneklerin otlatıldığı yerler ve biz burada zoru başarmaya geldik, başaracağımıza da inanıyoruz." diye konuştu.

OLGUN YILDIZ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ahmet Ağaoğlu Türkiye Tarkan Göle Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title