Haberler

Golden City Awards 2017" Ödül Yarışmasında Başkan Kara Yılın Belediye Başkanı Seçildi

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Golden City Awards 2017 yarışmasında yılın belediye başkanı seçildi.

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Golden City Awards 2017 yarışmasında yılın belediye başkanı seçildi. Törende En Başarılı Belediye Başkanı kategorisinde ise Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara ödüle layık görüldü.

Altın Kentler Platformunca gerçekleştirilen Golden City Awards 2017 yarışmasının ödül töreni İstanbul Conrad Otel'de düzenlendi. Bu yıl Yerel Yönetimlerde, Vizyon Proje ve Hizmetler ana temasıyla düzenlenen törende konuşan Platform Başkanı Nihat Boztepe, platform olarak asıl temel odaklarının insan olduğunu söyledi. Yarışmada çok titiz bir çalışma yürüttüklerini anlatan Boztepe, "Her projeyi dikkatle inceliyor, bir çoğunu ödüle layık bulsak da yarışmaya başvuruları olmadığı için değerlendiremiyoruz. Üçüncüsü ile uluslararası nitelik taşıyacak Golden City Awards önümüzdeki yılda bugün ödül alanlar da olacağını bugün belirtmek istiyorum" diye konuştu.

En kapsamlı yarışma

Platform Koordinatörü Cenap Tuncer ise ödüllerin ikinci kez verildiğini belirterek, "Hayat kalitesini arttıran, hayat alanlarımız olan şehirlerimizin gelişmesi ve dünya kenti olmasını teşvik etmek, bu anlamda önemli çalışmalar yapan devletimize, yerel yönetimlerimize, sorumluluk sahibi tüm kurumlara destek olmak, şehirlerin markalaşmasını sağlamak, platformumuzun en önemli amaçları arasındadır. Golden City geleceğin marka şehirlerini bugünden öngören, dizayn eden, şehri yönetenlerin ürettiği başarılı proje ve hizmetlerin yarıştığı, amacına hizmet eden, bu alanda düzenlenen en kapsamlı yarışmadır" ifadelerini kullandı.

Aynı kategoride ise Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ödüle layık görüldü. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Kara İstanbul Boztepe Kilis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title