Haberler

Golden City Awards 2016 Marka Şehirler Ödül Töreni

Bağcılar Belediyesi, Golden City Awards'ın düzenlediği yarışmada "En İyi Engelliler İçin Yaşam Alanı Gelişim Projesi", "En İyi İletişim Projesi" ve "En İyi Akıllı Teknolojisi Projesi" kategorilerinde ödüle layık görüldü.

Bağcılar Belediyesi, Golden City Awards'ın düzenlediği yarışmada "En İyi Engelliler İçin Yaşam Alanı Gelişim Projesi", "En İyi İletişim Projesi" ve "En İyi Akıllı Teknolojisi Projesi" kategorilerinde ödüle layık görüldü.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Golden City Awards 2016 Marka Şehirler Ödül Töreni, Şişli İstanbul Kongre Merkezi'nde yapıldı.

Törende, Golden City Awards'ın, geleceğin şehirlerine önemli bir bakış açısı sağlamak, şehircilik alanında süregelecek pek çok faaliyetlerle kentlerin gelişmesine, markalaşmasına öncülük etmek, bölgesel, ulusal ve uluslarası arenada şehirlerin cazibelerini arttırmak amacıyla ilk kez düzenlediği yarışmanın ödülleri sahiplerini buldu.

Bağcılar Belediyesi, "En İyi Engelliler İçin Yaşam Alanı ve Gelişim Projesi" kategorisinde Engelliler Sarayı, "En İyi İletişim Projesi" kategorisinde e-Dönüşüm kapsamında Elektronik Belge Yönetim Sistemi Başvuru Yönetimi Merkezi, En İyi Akıllı Kent Teknolojisi Projesi kategorisinde ise 3B ( Bağcılar Belediyesi Bağlantısı) ile ödüle layık görüldü.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı adına ödülü Başkan Yardımcısı Cemil Şahin, Altınkent Platform Başkanı Cenap Tuncer ile Altınkent Platform Üyesi Gönül Çağlar'ın elinden aldı.

Törende "En İyi Toplu Yaşam Projesi", "En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi", "En İyi Sağlık Projesi", "En İyi Turizm Gelişim Projesi", "En İyi Çocuk ve Sosyal Gelişim Alanı Projesi" ve "En İyi Ulaşım Projesi" dalında da ödüller verildi.

- Ödül alan çalışmalar

Ödüle layık görülen Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı, 2011 yılında hizmete sunuldu. 2 bin 500 engelli ile yakını kursiyerin, aralarında kuaförlük, resim, ahşap, kek ve pasta yapımı gibi alanlarında da yer aldığı 35 branşta hizmet aldığı Engelliler Sarayı'nda, 82 personel görev yapıyor.

3B (Bağcılar Belediyesi Bağlantısı) Projesi ise ilçenin 22 mahallesindeki parklar, mahalle konağı ve bilgi evleri, sosyal tesisler ile kamu ve özel hizmet alanlarında hizmet veriyor. Üç yıl önce hizmete sunulan 3B'ye üye sayısı 105 bini geçti.

E-Dönüşüm kapsamında Elektronik Belge Yönetim Sistemi Başvuru Yönetimi Merkezi de 4 yıldır hizmet veriyor. İlçe sakinlerinin tüm başvuruları elektronik ortama aktarılıyor, tüm işlemler elektronik ortamda gerçekleştiriliyor.

Kaynak: AA / Güncel

Bağcılar Belediyesi İstanbul Şişli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title