Haberler

Gölcük'te Rahvan At Yarışları İhsaniye Koşusu Yapılacak

Güncelleme:

Gölcük Belediyesi, Geleneksel Spor DallarıFederasyonu ve Gölcük - Değirmendere Rahvan Atçılar Kulübü İşbirliği ile düzenlenen Gölcük Belediyesi Geleneksel Rahvan At Yarışları İhsaniye Koşusu yapılacak.

Gölcük Belediyesi, Geleneksel Spor DallarıFederasyonu ve Gölcük - Değirmendere Rahvan Atçılar Kulübü İşbirliği ile düzenlenen Gölcük Belediyesi Geleneksel Rahvan At Yarışları İhsaniye Koşusu Gölcük YunusEmre Mahallesi 17 Ağustos Mezarlığı yanındaki, 17 Ağustos Rahvan At Yarışı Koşupistinde 22 Eylül 2013- Pazar günü Saat: 12. 00'da yapılacak.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,bir açıklamada bulunarak yoğun bir ilgi ve katılımla yapılacak yarışmaların 9ayrı kategoride gerçekleştirileceğini söyledi. Yarışlar 22 Eylül 2013 / Pazargünü Saat:12.00'da başlayacak.

Yarışmalarda Rahvan atlar, Gölcük17Ağustos Koşu parkurunda, Baş, Başaltı, Büyük Orta, Küçük orta, Desteboy,Dörtlü taylar, Üçlü taylar, İthal atlar ve Köylü Dörtnal olmak üzere 9dalda koşacak.

Koşuların hayli çekişmeli geçeceğini belirtenBaşkan Ellibeş, Gölcük Belediyesi Geleneksel Rahvan At yarışları İhsaniyeKoşusu'na Tüm Gölcük Halkımızı bekliyoruz dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gölcük Belediyesi Değirmendere İhsaniye Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title