Haberler

Gölcük Belediyesi'nden Yeni Bir Proje Daha

Gölcük Belediyesi yeni bir projeye daha imza atıyor.

Gölcük Belediyesi yeni bir projeye daha imza atıyor. Gölcük Belediyesi'nin hayata gfeçirdiği "Bir Projem Var" fikir yarışması vatandaşlara ilçenin daha güzel hale gelmesi için doğrudan katkıda bulunma fırsatı veriyor.

Projeyle alakalı olarak Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş bir basın toplantısı düzenledi. Gölcük Belediyesi' nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Başkan Ellibeş, yarışmanın dört kategoride düzenleneceğini belirterek, "Bu yarışma 18 yaşını bitirmiş herkesin katılabileceği bir yarışma. 'Bir Projem Var' aslında bir fikir yarışması. Bize önerilecek olan projenin daha önce başka bir yarışmaya katılmamış olması gerekiyor. Hür iradesiyle, hayal gücüyle herkes fikrini oluşturup bize sunacak. Proje dört kategoriden oluşuyor. Bunlar; birinci kategori çevre ve alt yapı projesi, sosyo ekonomik ve kültürel projeler, yapı işleri, mimari projreler ve ulaşım hizmetleri ve basın yayın ve tanıtım" dedi.

Yarışmada birinciye 10 bin TL, ikinciye 5 bin TL, üçüncüye 3 bin TL ödül verilecek. "Bir projem var" fikir yarışması için adaylar 13 Aralık 2013 tarihine kadar başvuru yapabilecek. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gölcük Belediyesi Mehmet Ellibeş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title