Haberler

Gölbaşı Uçurtmalar İle Renklendi

Güncelleme:

Gölbaşı Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak TOKİ Eymir Konutlarında düzenlenen uçurtma şenliği, bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu.

Gölbaşı Belediyesinin düzenlediği ve Türk Hava Kurumu (THK) ile Park Eymir Sakinleri Derneğinin (PESDER) katkılarıyla yapılan uçurtma şenliğine Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, PESDER Yönetimi, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Duruay uçurtma şenliği alanına giderek çocukların mutlu anını paylaştı. Eğlenen çocuklar, Başkan Duruay'a teşekkür etmeyi unutmadılar. Şenlikte uçurtmalar çocuklara belediye tarafından ücretsiz olarak verilirken, Pesder yönetimi de Başkan Fatih Duruay'a ismi yazılı tişört hediye etti.

Başkan Duruay Uçurtma Uçurdu

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay Uçurtma Şenliği'nde çocuklar ile birlikte uçurma uçurdu. Başkan Duruay uzun zamandır uçurtma uçurmuyordum. Çocuklar ile bu mutluluğu tekrar yaşamak çok eğlenceli oldu dedi. Uçurtma şenliğinde düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ise, Gölbaşı Belediyesi tarafından Laptop, Bisiklet, Tablet gibi ödüller verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gölbaşı Belediyesi Fatih Duruay Eymir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title