Haberler

Gölbaşı Tabiat Parkı'nda Ki Çalışmalar Devam Ediyor

Tabiat parkıyla ve doğal oluşumuyla, bünyesinde 63 farklı kuş çeşidini barındıran Gölbaşı Gölü’nün kıyı ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Tabiat parkıyla ve doğal oluşumuyla, bünyesinde 63 farklı kuş çeşidini barındıran Gölbaşı Gölü'nün kıyı ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Gölbaşı Belediyesi'nin koordinatörlüğünde İpek Yolu Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen Gölbaşı Gölleri Çevre Düzenlemesi Projesi kapsamında yapılmakta olan çalışmaları yerinde inceledi.

Gölbaşı Gölü'nün kıyı düzenlemesini içeren çalışmalarla ilgili Belediye Başkanı Yusuf Özdemir'den bilgi alan Vali Mahmut Demirtaş, gölün etrafını gezerek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Gölbaşı ilçesinin yaratıcının tüm cömertliğini sergilediği, gölleri ve eko sistemiyle doğal güzelliklere sahip müstesna bir ilçe olduğunu belirten Vali Mahmut Demirtaş, "Gölbaşı ilçemiz keşfedilmesi gereken muhteşem bir manzara ve güzelliğe sahip. Gölbaşı Belediyemiz tarafından çevre düzenleme çalışmalarına başlanan tabiat parkı gölü etrafında, yürüyüş yolları, araç yolu, bisiklet yolu, ışıklandırma ve piknik alanları yer almaktadır. Gölün etrafı tamamen parke taşıyla döşenmektedir. Şimdiye kadar 1,5 km taş döşemesi yapıldı. Burada devam eden çalışmaların bitirilmesi ile doğu ve güneydoğu illerinin kavşak noktasında olan Gölbaşı ilçemiz doğayla iç içe çok farklı bir güzelliğe bürünecek olup, vatandaşlarımız dinlenmek ve hoşça vakit geçirmek için gidebilecekleri bir mekana kavuşmuş olacaktır" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gölbaşı Belediyesi Mahmut Demirtaş İpek Yolu Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title