Haberler

Gölbaşı'nda Şenlik Başlıyor

Güncelleme:

19 ile 21Eylül tarihlerinde düzenlenecek 11. Gölbaşı Uluslararası Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği'nde Başkentliler, eğlence ve gösterilere doyacak.

Gölbaşı Belediyesi tarafından düzenlenen 11. Gölbaşı Uluslararası Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği start alıyor. Başkentliler, Mogan Gölü kenarında eğlenceye doyacak. 19-21 Eylül 2014 tarihleri arasında kutlanacak şenliğe katılacak sanatçılar Yusuf Güney, Mustafa Özcan, Orhan Çakmak ve İsmail Altunsaray, şarkıları ile renk katacaklar.

KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ TBMM BAŞKANI SAYIN CEMİL ÇİÇEK'İN KATILIMLARIYLA BAŞLAYACAK

11. Gölbaşı Uluslararası Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği, 19 Eylül 2014 Cuma günü (yarın) saat 16.00 da Mevlana Parkı'nda TBMM Başkanı Sayın Cemil Çiçek'in katılımlarıyla başlayacak. Mevlana parkında toplanan konuklar daha sonra kortej yürüyüşü ile şenlik alanı olan Atatürk Sahil Parkı'na yürüyecekler. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, her yıl geleneksel olarak düzenlenen şenlik sayesinde Gölbaşı'nın üç gün boyunca renkli eğlence ve yarışmalara sahne olacağını bildirdi. Başkan Fatih Duruay, tüm Ankaralıları ve Gölbaşılıları, şenliğe ve açılış kortejine katılmaya davet etti. Başkan Duruay, "Şenlik ilçemizi dünyaya tanıtmak için büyük fırsat. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek için Gölbaşı Belediyesi olarak seferber olduk" dedi.

Şenlik kapsamında düzenlenen çeşitli yarışmalar ile vatandaşlar doyasıya eğlenecek. Şenlikte bisiklet şenliği, halk koşusu, baklava ve höşmerim yarışması, balık tutma yarışması, Mahaller arası halat çekme yarışması, Ankara Yelken Kulübü Yelken Yarışması ve Türk Hava Kurumu tarafından Motorlu Yelken Kanat Gösterisi-Motorlu Yamaç Paraşütü- RC Radyo Kontrollü Uçak Gösterileri gerçekleştirilecek.

Şenlikte; kortej yürüyüşünün yanı sıra çeşitli konserler, yarışmalar, yöresel sanatçılar, eğlenceler, alışveriş stantları, kültür ve sanat sokağı, yöresel oyunlar ve birçok etkinlik yer alıyor. Hemşeri derneklerinin etkinlikleri ve yöresel oyunları, Yabancı Halk Dansları toplulukları da gerçekleştireceği gösterilerle Başkentlilere eğlenceli dakikalar sunacaklar. Ayrıca şenlik programı kapsamında ünlü başpehlivanlar, yağlı güreş müsabakası ile er meydanında kıyasıya mücadele edecekler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gölbaşı Belediyesi Fatih Duruay Cemil Çiçek Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title