Haberler

Gölbaşı'nda Prstij Projelerinin Açılış ve Temel Atma Töreni

Gölbaşı Belediyesi tarafından yapımları tamamlanan prestij projelerin açılışları ve temel atma törenleri yarın gerçekleştirilecek.

Yapımı tamamlanan Gölbaşı Şelalesi ile Şehit Emniyet Amiri Yalçın Dizdaroğlu Parkı'nın açılışının ardından Konya yolu çıkışında Mogan Gölü manzaralı seyir tepesi üzerine yapılacak Alparslan Türkeş Kültür Sarayı ve Alparslan Türkeş Parkı'nın temelleri de törenlere katılacak Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı (MHP) Devlet Bahçeli tarafından atılacak.

Gölbaşı'na büyük değer katacak Gölbaşı Şelalesi'nin açılışı saat 18.00'da yapıldıktan sonra MHP kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş'in adını ölümsüzleştirecek olan kültür sarayı ve parkın temeli de aynı saatte Gölbaşı Şelalesi'nden canlı yayın üzerinden gerçekleştirilecek.

Açılış ve temel atma programının ardından ünlü sanatçı Orhan Ölmez Gölbaşı Şelalesi önünde bir konser verecek.

BAŞKAN ODABAŞI: "HAYIRLI OLSUN"

Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı'na değer katan projelerin birer birer hizmete açıldığını belirterek "Gölbaşılılar istedi, biz de yaptık. Gölbaşı Şelalesi, Şehit Emniyet Amiri Yalçın Dizdaroğlu Parkı, Alparslan Türkeş Kültür Sarayı ve Parkı, Gölbaşılı vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

İki prestij projenin büyük bir ihtiyaca cevap vereceğini söyleyen Başkan Odabaşı, Gölbaşı'nı her geçen gün daha da yaşanabilir bir kent yapabilmek için var güçleriyle çalıştıklarını belirtti. Başkan Odabaşı daha sonra şunları söyledi:

"Yaptığımız bu çalışmaların temel amacı, insanımızı şehir hayatının kendilerine sunduklarıyla yetinmekten kurtarıp, artan Gölbaşı nüfusunun sosyal ve doğal iletişimini arttırarak hayat kalitesine katkı sağlamaktır. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar vatandaşlarımıza hizmet yarışında seferber olduk. Bundan sonra da Gölbaşı için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gölbaşı Belediyesi Alparslan Türkeş Yakup Odabaşı Konya Yerel Haberler

title