Haberler

Gölbaşı'nda İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

Güncelleme:

Gölbaşı'nda yeni dönemim ilk meclisi toplandı.

Gölbaşı Belediyesi'nin yeni dönem il toplantısı Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'ın Meclis Başkanlığı'nda toplandı.

Seçimleri kazanan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'ın göreve başlamasının ardından Gölbaşı'nda yeni dönem başladı. Gölbaşı Belediyesi birinci dönem ilk toplantısı, Gölbaşı Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı. Meclis başkanlığını Başkan Fatih Duruay'ın yaptığı meclis toplantısına, yeni dönem meclis üyeleri, parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Dönemin ilk meclis toplantısını izlemeye gelen Gölbaşılı vatandaşların ilgisinden dolayı, meclis salonu doldu taştı. Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan yeni dönem ilk meclis toplantısının açılış konuşmasını Belediye Başkanı Fatih Duruay yaptı. Başkan Vekili, İkinci Başkan Vekili, Katip Üye, Encümen Üyeleri ve komisyon üyelerinin seçimlerinin yapıldığı il meclis toplantısında konuşan Başkan Duruay, "Amacımız Gölbaşı'nın menfaati olacaktır" dedi.

"AMACIMIZ GÖLBAŞI'NIN MENFAATLERİ"

Yeni dönemin ilk meclis toplantısında konuşma yapan Gölbaşı Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Fatih Duruay, "Öncelikle yeni dönemde görev yapacak olan tüm Meclis üyesi arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Önceki dönemde büyük bir başarı ile görevlerini tamamlayan arkadaşlarımıza da gösterdikleri uyum, Gölbaşı adına yaptıkları güzel çalışmalardan ötürü teşekkür ediyorum. Buraya seçilirken hepimiz birer siyasi partinin üyesi olarak seçildik. Ama artık rozetleri çıkarma zamanı. Hepimiz parti rozetlerimizi çıkararak, Gölbaşı'nın menfaatleri için çalışmalıyız. Sizlerin de aynı duygu ve düşünceler ile Gölbaşı için çalışacağınızdan eminim. Yeniden hepinize Belediye Meclis üyeliğinizde başarılar diliyor, yeni Meclisimizin ve çalışmalarımızın Gölbaşımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Gölbaşı Belediyesi birinci dönem, birinci toplantısı, Başkan Duruay'ın açılış konuşmasının ardından gündemdeki maddelerin görüşülmesi ile devam etti. Meclis toplantısı, yeni dönemde hizmet verecek olan Başkan Vekili, ikinci Başkan Vekili, Katip Üye, Encümen Üyeleri ve diğer komisyon üyelerinin seçimlerinin ardından sona erdi. Kapalı oylamanın yapıldığı mecliste; Murat Bey Balta Birinci Meclis Başkan Vekili; İbrahim Gülhan İkinci Meclis Başkan Vekili; Aydoğan Can ve Ayşe Bahçecik Katip üyesi; Elif Özer, Serdal Namalan Yedek Katip üyesi; Mehmet Aktay, İbrahim Gülhan ve Hasan Çakır da encümen üyesi olarak seçildi.

Komisyonlarda görev yapacak isimler ise şunlar oldu;

İmar-İstimlak Emlak Komisyonu :

Ferit Yılmaz
Rıza Kuyrukçu
Nusrettin Şanver
Yücel Aksakal
Adnan Akagündüz

Sanayi-Esnaf ve Tüketici Hakları Komisyonu:

Mehmet Aktay
Hasan Çakır
Serdal Namalan
Nevzat Dulkadir
Ali İhsan Tunç

Kültür ve Turizm Komisyonu:

Mehmet Aktay
Hasan Çakır
Serdal Namalan
Nevzat Dulkadir
Ali İhsan Tunç

Halkla İlişkiler, Çalışan ve İnsan Hakları Komisyonu:

Aydoğan Can
Hakan Han Özcan
Mehmet Lütfi Akşit
Hatice Hüsnüoğlu
Bülent Elikesik

(ARGE) Araştırma Geliştirme Komisyonu:

Aydoğan Can
Hakan Han Özcan
Mehmet Lütfi Akşit
Hatice Hüsnüoğlu
Bülent Elikesik

Eğitim Gençlik Spor -AB ve Dış İlişkiler Komisyonu:
Murat Bey Balta
Gökhan Koçak
Elif Özer
Ali Kuyrukçu
Ramazan Şimşek

Gölbaşı'nın Değerlerini Araştırma İnceleme Geliştirme Komisyonu:
Ahmet Turan Kaya
Rıza Kuyrukçu
Serdal Namalan
İbrahim Gülhan
Salih Kamanlı

Hukuk Tarifeler-Plan ve Bütçe Hesap Tetkik Komisyonu:
Behsat Aydemir
Feramis Başaran
Hacı Mehmet Karagöz
Ali İhsan Güçlü
Salih Kamanlı

Tarım ve Hayvancılık Komisyonu:
Behsat Aydemir
Feramis Başaran
Hacı Mehmet Karagöz
Ali İhsan Güçlü
Salih Kamanlı

Çevre-Sağlık ve İsimlendirme Komisyonu:
Müzehher Belma Erdoğan
Ayşe Bahçecik
İbrahim Gülhan
Davut Tarık Şatana
Ahmet Yüksek

Aile ve Sosyal Politikalar Komisyonu:
Müzehher Belma Erdoğan
Ayşe Bahçecik
İbrahim Gülhan
Davut Tarık Şatana
Ahmet Yüksek

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gölbaşı Belediyesi Fatih Duruay Aydoğan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title