Haberler

Gölbaşı'nda Gazeteciler Örgütlendi

Gölbaşı Gazeteciler Derneği çatısı altında biraraya gelen basın mensupları ilçede bulunan siyasi partileri ziyaret ettiler.

Gölbaşı Gazeteciler Derneği çatısı altında biraraya gelen basın mensupları ilçede bulunan siyasi partileri ziyaret ettiler.

Derneğin Yönetim Kurulu Üyeleri Gölbaşı'ndaki siyasi parti ilçe başkanı ve temsilcilerini ziyaretlerine CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ercan Şimşek ile başladı. Gölbaşı Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, siyasi partilerin ilçe başkanlarından ve yöneticilerinden tam destek aldı.

Gölbaşı Gazeteciler Derneği Başkanı Adnan Tan, Başkan Yardımcısı Cafer Uzuntaş, Serkan Akpınar, Genel Sekreter Orhan Uçar, Muhasip Soner Aksakal ve Yönetim Kurulu Üyeleri Çiğdem Şirin, Özcan Aydoğdu ile Ziya Özkan, CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ercan Şimşek'i makamında ziyaret etti.

Ercan Şimşek, gazetecilerin birleşmelerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederken, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Adnan Tan başkanlığındaki Gölbaşı Gazeteciler Derneği heyeti AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan'ı da makamında ziyaret etti. Ziyarette Osman Karaaslan gazetecilerin güç birliği yaparak bir çatı altında toplanmasının sevindirici olduğunu belirterek, derneğin Gölbaşı'nda gerek halkın doğru bilgilendirilmesi gerekse yerel medyanın kendi haklarını en etkin biçimde savunabilmesi için çok önemli bir misyon yükleneceğini ifade etti.

Gölbaşı Gazeteciler Derneği Başkanı Adnan Tan, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy'u ziyaretlerinde ise derneğin kuruluş amacını ve gelecekte hayata geçirmeyi tasarladığı projeler ile ilgili bilgi verdi.

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy da, Gölbaşı Gazeteciler Derneği'nin kurulması ile çok sayıda gazetenin yayımlandığı Gölbaşı'nda var olan önemli bir eksikliğin giderildiğini atılan bu adımın basın mensupları açısından çok önemli olduğunu belirtti. Aksoy derneğe ileriki süreçte her zaman destek vereceklerini belirterek "Hayırlı olsun" dileklerini iletti. - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Mahmut Aksoy Ercan Şimşek Orhan Uçar Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title