Haberler

Gölbaşı'nda Eğitim Kursları Açıldı

Güncelleme:

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde, eğitim kursları açıldı.

Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Özduman, yaptığı açıklamada, değerler eğitimi içerikli yerel işbirliği protokolü çerçevesinde yaz kurslarının açıldığını bildirdi.

Dini ve milli değerleri gelecek kuşaklara aktarılması amacıyla yaz kurslarının açıldığını belirten Özduman, Kuran-ı Kerim, İngilizce ve Türkçe alanında açılan bu kurslara 339 kişinin kayıtlı olup 5 hafta süreyle devam edeceğini ifade etti.

Amaçlarının öğrencilere milli ve manevi değerleri öğretmek olduğuna vurgu yapan Özduman, şunları kaydetti:

"Öğrencilerimize milli ve manevi değerler öğretilirken çocuklarımızın birbirleri ile kaynaşmalarını ve eğlenmelerini sağlayarak daha neşeli bir eğitim ortamı sağlamayı amaçladık. Bu amaç kapsamında Adıyaman ve Gölbaşı Belediyesinin sponsorluğu ile çocuklarımızı pikniğe ve yüzme havuzuna götürerek ve kurs süresince günlük sosyal aktiviteler gerçekleştirerek, çocuklarımızın eğlenerek öğrenmelerini sağlıyoruz. Kurslara ilgi gösteren velilerimize ve bizleri destekleyen kurumlarımıza teşekkür ederim" - Adıyaman

Kaynak: AA / Yerel

Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title