Haberler

Gölbaşı'nda AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılış töreni yapıldı.

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılış töreni yapıldı.

Ankara- Konya karayolu Dış Hastane yanındaki merkezin açılışında konuşan Ankara 1'inci Bölge milletvekili adaylarından Ertan Aydın, 13 yılda çok büyük başarılar elde ederken birilerinin bunları yıkmak için oyunlar oynadığını söyledi.

Türkiye'nin AK Parti öncesine döndürülmek istendiğini ifade eden Aydın, şöyle konuştu:

"İstiyorlar ki Türkiye'deki bütün bu kazanımlar yok olsun, tekrar eski karanlık Türkiye günlerine dönelim, IMF kapılarında dilenelim, çetelerin, mafyaların hüküm sürdüğü Türkiye'ye geri dönelim. Tüpgaz kuyruklarının olduğu, hayat pahalılıklarının olduğu, zamların olduğu günlere geri dönelim istiyorlar. Geçmiş günlerde bizi irtica ve şeriat gibi şeylerle oyaladılar. Bu milleti aşağılamaya çalıştılar. Milletin değerlerine saldırmaya çalıştılar. Şimdi de yeni bir taktik deniyorlar; bol keseden vaatlerle milletimizi aldatmaya çalışıyorlar. Değişen bir şey olmadı. Eskiden de milletimizi aldatıyorlardı, şimdi de aynı şekilde aldatıyorlar."

Adaylardan Murat Alparslan da AK Parti olarak eser ve hizmet siyaseti ürettiklerini vurguladı.

Her bir eserde, hizmette parti teşkilatlarının katkısı ve desteği bulunduğunu anlatan Alparslan, "İşte yeni Türkiye'nin imarında, inşaatında Sayın Ahmet Davutoğlu ile başlattığımız bu ikinci yarıda, tırnakla kuyu kazmaya, büyük oyunu bozmaya yeniden tarih yazmaya var mısınız? Allah yolumuzu, bahtımızı açık etsin" ifadesini kullandı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ise şunları kaydetti:

"Türkiye'de şu ana kadar yapılan bütün seçimlerin bir önemi vardı. 7 Haziran seçimlerin çok büyük önemi var. Gölbaşı'nda ve Türkiye'de ekonomik, siyasi istikrara ve gelişmeye ya deven diyeceğiz ya da bundan 15 yıl önceki Türkiye özlemini duyanlara 'Buyurun, Türkiye sizin olsun' diyeceğiz. Biz Gölbaşı olarak istikrara ve onurlu bir dış siyasete 7 Haziran'da evet diyeceğiz Allah'ın izniyle."

Daha sonra kurdele kesilerek merkezin açılışı gerçekleştirildi.

Törene, AK Parti Ankara 1'inci Bölge milletvekili adayları Ali İhsan Arslan, Jülide Sarıeroğlu, Fatih Şahin, Ercan Kınacı, Barış Aydın ve Neslihan Cenk, Çankaya İlçe Başkanı Ali Güven, Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan ile partililer katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Türkiye Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title