Haberler

Gölbaşı'nda 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Kutlaması

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 100. Yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 100. Yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

İlk tören Hükümet Konağı önündeki Atatürk anıtına çelenklerin konulmasıyla başladı. Ulu Önder Atatürk ve şehitlerin anısına saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Daha sonra Belediye Konferans Salonunda devam eden kutlamalarda, Yunus Emre Anadolu Lisesi Müdürü Veysel Bilen tarafından düzenlenen törenin açış konuşmasında, "Türk tarihine altın harflerle yazılan 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 100. Yıl dönümünü kutlamanın büyük sevincini ve üzerinde huzurla, güvenle yaşadığımız kutsal vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizin Şehitler Günü'nü idrak etmenin onurunu yaşamaktayız" dedi.

Daha sonra öğrenciler tarafından hazırlanan kahramanlık türküleriyle programda duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Törene Kaymakam Suat Hatam, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Serkan İçöz, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serdar Atakan, Gölbaşı Cumhuriyet Savcısı Hasan Karaman, Adıyaman Milletvekili Aday Adayı Osman Özet, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Adıyaman Yerel Haberler

title