Haberler

Gölbaşı İlçesine Bin Kişilik İş İstihdamı

Adıyaman Gölbaşı ilçesine bin kişinin istihdam edileceği iplik fabrikası kuruluyor.

Adıyaman Gölbaşı ilçesine bin kişinin istihdam edileceği iplik fabrikası kuruluyor.

Gölbaşı Organize Sanayi Bölgesi'ne bin kişinin istihdam edileceği iplik fabrikası kurmaya karar veren İşadamı Ömer Özkaya ve beraberindekiler, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir'i ziyaret etti. Gürteks Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Özkaya, Pazarcık, İslahiye ve Besni ilçelerinde incelemelerde bulunduklarını ancak Gölbaşı ilçesinde yatırım yapmaya karar verdiklerini söyledi.

Özkaya, "Gürteks olarak Gölbaşı ilçesini benimsedik ve yatırımımızı buraya yapmaya karar verdik. İlk etapta 300 kişi ile başlayacağız ancak zamanla bu sayıyı bine çıkaracağız. Hep beraber el birliği ile Gölbaşını kalkındıracağız" dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ise, yatırımlarından dolayı Gürteks Firması'na teşekkür ederek, "Fabrikanın açılmasıyla gerçekleştirilecek istihdam ilçemizdeki işsizliği önemli oranda azaltacak. Ben umut ediyorum ki bu tesis verimli bir hale geldiğinde vatandaşımız dört elle buradaki yatırımcının bütün çalışmalarına destek verecektir. Biz inanıyoruz ki bu tür açılımlar, bu tür yatırımlar beraberinde diğer sanayi sektörlerini de cazibe merkezi olarak yanına çekecektir. Gölbaşı bunu hak etmiştir. İnşallah Gölbaşı Allahın izni ile kalkınma hamlesini başlatacaktır" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Adıyaman Gölbaşı Ömer Özkaya Pazarcık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title