Haberler

Gölbaşı İlçesinde İlköğretim Haftası Kutlandı

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı İlköğretim Haftası kutlamaları hükümet konağı bahçesinde bulunan Atatürk anıtına çelenk konulması ile başladı.

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı İlköğretim Haftası kutlamaları hükümet konağı bahçesinde bulunan Atatürk anıtına çelenk konulması ile başladı.

Çelenk sunma törenine Kaymakam Murat Zadeleroğlu, Garnizon komutanı personel Binbaşı Serdar Atakan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, kurum amirleri, STK, meslek kuruluşları temsilcileri, şube müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Çelenk sunumunun ardından program Cumhuriyet İlköğretim Okulunda devam etti.

Burada yapılan törende Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, "Eğitimde en önemli çağın ilköğretim olduğu tartışılmaz bir gerçektir. Çünkü ilköğretim temeldir, asıldır, esastır. Siz, ilköğretimde temeli ne kadar sağlam alırsanız diğer dönemlerde o kadar başarı elde edersiniz. Bu, bir binanın temeli gibidir. Temel ne kadar ne kadar sağlamsa, o binanın üstüne de o kadar fazla katlar çıkar, daireler inşa edersiniz" dedi.

Kaymakam Murat Zadeleroğlu ise yeni eğitim-öğretim yılına başlamanın coşkusunu yaşadıklarını belirterek, "Demokratik ve gelişmiş bir ülke olmanın ön şartı, iyi bir eğitimdir. Sorarak, sorgulayarak eğitilen bir birey hazırlayan nesiller bizleri modern toplumun öncüsü haline getirecektir"diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat ZADELEROĞLU Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title