Haberler

Gölbaşı Belediyesi'nden İşaret Dili Kursu

Gölbaşı Belediyesi tarafından başlatılan proje kapsamında ücretsiz işaret dili kursu açıldı.

Gölbaşı Belediyesi, işitme engellilerle kolay ve rahat iletişim kurmak isteyen Gölbaşılılar için işaret dili kursu başlattı. Gölbaşı Belediyesi tarafından hazırlanan proje, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. İşaret dilini öğrenmek isteyen her vatandaş bu hizmetten faydalanabilecek.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, işaret dili kursunun ilk gün programına katılarak kursu yerinde inceledi. Duruay, "Seçimden önce verdiğimiz sözlerden birisiydi bu. Biz engellilerle beraber olmaktan gurur duyuyoruz. Sizlere her türlü imkanı sunduk, artık sıra sizde" dedi.

İşitme engelli bir vatandaşla başından geçen bir olayı anlatan Başkan Duruay, "Keşke bizde bilseydik işaret dili, bence ulusal dillerden birisi" ifadelerini kullandı.

Gölbaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Aile Yaşam Merkezi Engelliler Birimi'nde açılan kurs 4 ay sürecek ve uzman işaret dili hocası Ayşegül Esen tarafından verilecek. Kursa kayıtların devam ettiği ve kurs için ayrıntılı bilgi için 485 53 35 numaralı telefondan bilgi alınabileceği öğrenildi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gölbaşı Belediyesi Fatih Duruay Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title