Haberler

Gölbaşı Belediyesi 2 Kültür Merkezine Daha İlk Harç Konuluyor

Gölbaşı Belediyesi, ‘Her Mahalleye Kültür Merkezi’ projesi kapsamında yapımı tamamlananları hizmete açarken, yeni kültür merkezlerinin temellerini de atmaya devam ediyor.

Gölbaşı Belediyesi, 'Her Mahalleye Kültür Merkezi' projesi kapsamında yapımı tamamlananları hizmete açarken, yeni kültür merkezlerinin temellerini de atmaya devam ediyor.

Bu kapsamda 28 Şubat 2014 Cuma günü Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nın da katılacağı törenlerle bir günde iki kültür merkezinin temeli atılacak. Saat 12.30'da Topaklı Mahallesi Kültür Merkezi'nin, saat 13.30'da da Hallaçlı Mahallesi Kültür Merkezi'nin temelleri atılacak.

"TEMELLERİ BİRLİKTE ATALIM"

Topaklı ve Hallaçlı Mahallesi kültür merkezlerinin temel atma töreninde Gölbaşılıları aralarında görmekten mutluluk duyacaklarını belirten Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, şunları söyledi:

"Her mahallemizde hizmete açacağımız kültür merkezlerimizin bazılarını hizmete açarken, bazılarının da temellerini atıyoruz. 28 Şubat Cuma günü iki kültür merkezimizin daha temellerini atacağız. Topaklı ve Hallaçlı'da düzenleyeceğimiz temel atma törenlerine Gölbaşılı ve Ankaralı tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum. İnşallah kültür merkezlerimizin açılışında da yine hep birlikte oluruz." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gölbaşı Belediyesi Yakup Odabaşı 28 Şubat Topaklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title