Haberler

Gölbaşı Belediye Başkanı Özdemir, Mazbatasını Aldı

AK Parti’den Gölbaşı Belediye Başkanlığı’na yeniden seçilen Yusuf Özdemir, mazbatasını alarak görevine başladı.

AK Parti'den Gölbaşı Belediye Başkanlığı'na yeniden seçilen Yusuf Özdemir, mazbatasını alarak görevine başladı.

AK Parti İlçe Yönetim Kurulu, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili ile beraber belediye binasına giden Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, tebrikleri kabul etmeye başladı.

Gölbaşı'nda 19 bin 388 seçmenin geçerli olan 14 bin 950 oyun 8 bin 41'nin alan AK Parti adayı Yusuf Özdemir ile beraber 10 belediye meclis üyesi seçildi. Makamında yaptığı açıklamada Özdemir, Gölbaşı'na hizmet etmek için elinden gelen gayretin daha fazlasını göstereceğini söyledi.

Özdemir, "İlçemiz genelinde en büyük sevincimiz Huzurlu bir seçim geçirilmesidir. 30 Mart seçimlerinin huzur içerisinde geçmesinde en büyük gaye elbette ki hemşerilerimizindir. Biz de ekip olarak parti olarak diğer partiler gibi üzerimize düşeni yapmaya çalıştık. Seçim kurulu arkadaşlara da teşekkür ediyorum, herkese saygılar sunuyorum. Allah bizleri sizlere layık etsin inşallah" şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, mazbata töreninin ardından Belediye Meclis Salonu'nda bir basın toplantısı düzenledi. Yusuf Özdemir, basın toplantısında şu açıklamalara yer verdi:

"Bizim için kazanmaktan daha önemli olan şey ilçemizde huzurun bozulmamasıdır. Kardeşliğin ve birliğimizin korunması ve daha da pekiştirilmesidir. Partimizdeki bütün arkadaşlar sağduyulu davrandı. Ortalığı geren olduysa da biz germedik. Türkiye'nin en huzurlu seçimini Gölbaşı'nda yaşadık. Seçim sonrası bizi üzen bir takım paylaşımlar oldu. Biz yine ortamı germek istemiyoruz ama seçmenlerin ve Gölbaşı halkının hakkını da onurunu da savunmak durumundayız. Sosyal paylaşım sitelerinde Gölbaşı Ovası Yalakalar Yuvası diyenler oldu. Yine sosyal paylaşım sitelerinde Gölbaşı'nın fotoğraflarını koyarak satılık ilçe nüfusu 8 bin diye yazanlar oldu. 8 binden kastı sanırım AK Parti'nin almış olduğu oylar kast ediliyor. İlçemizin nüfusu 30 bin. 30 bin Gölbaşı yaşayanı bizim nazarımızda şerefli ve onurlu insanlardır. AK partililerde zaten partisinin adı gibi alnı ve yüreği AK insanlardır. Bizim içimizde 1 tek satılık insan olmadığı gibi 30 bin insan içerisinde de 1 tek satılık insanın olmayacağı bilincindeyiz. Bütün hemşerilerimize biz aynı gözle bakıyoruz. Bunlar AKP'li, CHP'li, MHP'li vs partilerden olabilir. İlçemizin hiçbir insanına biz satılık denmesine tahammül edemeyiz. O sözleri ben hemşerilerimiz adına kendilerine iade ediyorum. Bunun da hukuki yönden takibi mutlaka yapılacaktır. Gölbaşı 1 Nisan 1958'de kuruldu. O günden bugüne onurlu insanların yaşadığı bir yerdir. Bundan sonra da böyle gidecektir. Biz sadece belediye başkanı, meclis üyesi seçilirken sadece yol yapmak, kanalizasyon yapmak için seçilmedik en büyük görevlerimizden birisi de vatandaşlarımızın hak, hukuk, onur ve şereflerini korumak bilincindeyiz. Her platformda hiç tereddüt etmeden de korumaya devam edeceğiz." - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cafer Özdemir Ak Parti Gölbaşı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title