Haberler

Göl Mahallesi Caddeleri Düzenleniyor

Sapanca Belediyesi Yol İşleri Şefliği ekipleri tarafından, Sapanca İlçesi Göl Mahallesi’nin yeni açılan caddeleri zeminine beton dökülerek düzenleniyor.

Sapanca Belediyesi Yol İşleri Şefliği ekipleri tarafından, Sapanca İlçesi Göl Mahallesi'nin yeni açılan caddeleri zeminine beton dökülerek düzenleniyor.

Daha önceki günlerde diğer mahallelerde bulunan Dereboyu Caddesi, Saray Caddesi ve Hasanpaşa Caddeleri'nin toplamda 600 metre uzunluğundaki kaldırımlarının dekoratif beton çalışmalarının tamamlanmasından sonra belediye ekipleri, cadde yol zeminlerinin betonlanması işine başladı. Göl Mahallesi'nde yeni açılmakta olan 400 metrelik uzunluktaki cadde zeminine dişli beton döküm çalışmasını tamamlayan ekipler, bu cadde kaldırımlarını da baskı beton çalışmasıyla tamamlayacakları belirtildi.

Sapanca genelinde gerek baskı beton kaldırım çalışmaları gerekse cadde zeminine dişli beton döküm çalışmaları hakkında bilgiler veren Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, ilçenin tamamında yolların daha düzenli temizlenebilmesi ve halkın daha düzenli caddelere kavuşturulması açısından pratik bir çözüm imkanı sağlayan bu çalışmaların sürdürüleceğini ifade ederek, baskı beton kaldırım çalışmaları ile yol zeminlerine dişli beton çalışmalarının belirlenen bir plan dahilinde, kış şartları başlamadan tamamlanacağını vurguladı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sapanca Belediyesi Hasanpaşa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title