Haberler

Göl Kıyısında Nasreddin Hoca ile Kitap Okudular

Konya’nın Akşehir ilçesinde faaliyet gösteren Şehr-i Beyza Gençlik Derneği üyeleri gençleri bilinçlendirmek amacıyla son yağışlarla birlikte canlanan Akşehir Gölü manzarası karşısında temsili Nasreddin Hoca ile birlikte kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.

Konya'nın Akşehir ilçesinde faaliyet gösteren Şehr-i Beyza Gençlik Derneği üyeleri gençleri bilinçlendirmek amacıyla son yağışlarla birlikte canlanan Akşehir Gölü manzarası karşısında temsili Nasreddin Hoca ile birlikte kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.

Etkinlikte temsili Nasreddin Hoca'lık görevini de üstlenen Şehr-i Beyza Gençlik Derneği Başkanı Kürşat Halil Usta, "Bu yıl tekrar canlanan Akşehir Gölü kenarında gençlerimizi bilinçlendirmek amacıyla kitap okuma etkinliği gerçekleştirdik. Akşehir Gölü'müze Nasreddin Hoca; bilgi, ahlak ve erdem mayalayarak daha bilinçli bir gelecek nesiller temennisinde bulundu. Dernek olarak bu tür etkinliklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nasreddin Hoca Akşehir Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title