Haberler

Göksun'da Şiir Okuma Yarışması Yapıldı

Göksun Lisesi Müdürü Ramazan Koca, Göksun Mesleki Teknik ve Eğitim Merkezi (METEM) konferans salonunda düzenlenen yarışmada yaptığı konuşmada, şairin, sevgiyi hece hece şiire işleyen bir söz ustası, gönül insanı olduğunu ifade etti.

Sevginin, Allah'ın bize bahşettiği en özel ve en güzel duygu ve varoluşun bir ispatı olduğunu belirten Koca, şunları kaydetti: "Bu yüzden hep sevmeye, sevilmeye ihtiyaç duyar insan. Belki hayatın dikeni, sarp yollarında, koklayacağı bir gül, sevgi gemisini güvenle yanaştırabileceği, sığınabileceği bir liman, yalnızlığına bir yoldaş, onu ben olmaktan çıkartıp biz olmaya taşıyacak bir duygudur."

Konuşmalarından ardından yapılan yarışmada, Göksun METEM öğrencisi Merve Gedik birinci, Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Fatmanur Göllü ikinci, Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi Beyza Karaca ise üçüncü oldu.

Yarışma programına konuk olarak katılan şair Bahattin Karakoç, program sonunda bir şiirini okudu.

Programa, Kaymakam Ali Hamza Pehlivan, Askerlik Şubesi Başkanı Asteğmen Oğuzhan Ekşi, Cumhuriyet Başsavcısı Harun Güven, kamu kurum amirleri ile öğrenciler katıldı. - Kahramanmaraş

Kaynak: AA / Yerel

Göksun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title