Haberler

Göksu Şampiyonları Ağırladı

Güncelleme:

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'dan başarılı sporculara büyük destek geldi.

Wushu Dünya Şampiyonası'ndan başarılarla dönen Wushu Milli Takımı ile kahvaltılı programda bir araya gelen Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Esenler'de hayata geçirecekleri bir proje ile kim hangi sporla uğraşmak istiyorsa onun elinden tutacaklarını söyledi.

Çin'de düzenlenen Wushu Dünya Şampiyonası'na katılan Wushu Milli Takım Sporcuları'nı ağırlayan Başkan Göksu, mücadele sporlarına Esenler'de her zaman büyük destek vereceklerini söyledi. Başkan Göksu yapımı süren spor köyünde oluşturulacak Mücadele Sporları Merkezi ile bu sporlarla uğraşan sporcuları bodrum katı spor merkezlerinden kurtararak hak ettikleri değere kavuşacaklarını belirtti.

DÜNYA ŞAMPİYONLARI ESENLER'DE

Dünya Wushu Federasyonu Asbaşkanı Abdurrahman Akyüz'ün de katıldığı kahvaltıda Çin'den dönen sporcular önce kendilerini tanıttılar. Çin'de düzenlenen şampiyonada kilolarına göre; Selahattin Yıldız, Kadir Ağkişi, Elif Akyüz, Zeynep Akyüz, Necmettin Erbakan Akyüz ve Burak Kaya Dünya şampiyonu, Yağmur Şişman, İlayda Emen, Nadide Akkaya, Mehmet Yağdı, Yunus Emre Polat Dünya ikincisi, Şeyma Urhan, Batuhan Saçlık, İsmail Uzuner dünya üçüncüsü olmuşlardı. Sporculardan Kübra Gürel de Balkan şampiyonu olarak ülkemizi onurlandırmıştı.

HERKESİN ELİNDEN TUTULACAK

Sporcuları kazandıkları başarılardan dolayı tebrik eden Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, bu başarıların devam edebilmesi için kendilerine büyük görev düştüğünü ifade etti. Bir sporcunun başarılı olabilmesi için ödüllendirmenin çok önemli olduğunu belirten Başkan Göksu, "Bizler şehir olarak sporcularımızı ödüllendirirsek, onların yanlarında olursa bizden alacakları güçle daha başarılı olacaklar. Şimdi Esenler'de onlar için çok önemli bir proje yapıyoruz. Eskiden herkes biri elimden tutsaydı şimdi büyük adam olmuştum derdi. Biz bu sorunu ortadan kaldıracak bir projeye imza atacağız. Bu projede pilot ilçe Esenler olacak. Kimin ne hayali vardı yarım kaldı burada biz devreye gireceğiz. O kişinin elinden tutacağız ve başarılı olmasını sağlayacağız" dedi.

YETENEKLİ İNSAN YETİŞTİRECEĞİZ

Dünya ve insanlığın Türkiye'ye büyük ihtiyaç duyduğunu ve bu ihtiyacın da yetişecek yetenekli insanlar sayesinde karşılanacağını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu "Biz Türkiye olarak olmazsak dünya büyük sorunlar yaşar. Dünya'nın ve insanlığın bizim adil düzenimize ihtiyacı var. Biz bu düzeni oluşturabilecek yetenekli insanlar yetiştirmek zorundayız. Bunun için herkesin elinden tutmak bizim görevimiz. Sizler yeter ki isteyin. Biz her zaman sizin yanınızda olacağız" şeklinde konuştu.

MÜCADELE SPORLARI MERKEZİ

Spor denince akla ilk olarak tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de futbolun geldiğini ve bu algıyı Esenler'de kırmak istediğini söyleyen Başkan Göksu, "Kemer Mahallesi'nde inşası devam eden Esenler Spor Köyü'nde bir de Mücadele Sporları Merkezi açacağız. Merdiven altı, bodrum katı diye tabir edilen nefes alması imkânsız spor merkezlerinden mücadele sporu yapan sporcuları kurtaracak ve burada kendilerine yer tahsis edeceğiz" dedi.

GÖKSU'YA TEŞEKKÜR

Kahvaltının sonunda Dünya Wushu Federasyonu Asbaşkanı Abdurrahman Akyüz, Wushu sporuna desteklerinden ötürü Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'ya teşekkür ederek plaket takdim etti. Başkan Göksu da Dünya Şampiyonası'ndan dönen sporculara teşekkür ederek saat hediye etti. Sporcular ve teknik heyet programın ardından Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Tevfik Türkiye Esenler Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title