Haberler

Göksu Muhabbet Kapısı'ndaydı

Güncelleme:

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, sevgi, kardeşlik ve Çanakkale şehitleriyle ilgili düşüncelerini seyircilerle paylaştı.

Kanal 7'de yayınlanan Muhabbet Kapısı programına konuk olan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, sevgi, kardeşlik ve Çanakkale şehitleriyle ilgili düşüncelerini seyircilerle paylaştı.
Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Kanal 7'nin ortaklaşa düzenlediği Muhabbet Kapısı programının konuğu oldu. Çekimleri Esenler Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ve Kanal 7 ekranlarından canlı olarak yayınlanan programda Göksu, sevgi, kardeşlik ve Çanakkale şehitleriyle ilgili düşüncelerini paylaştı. Programın sunuculuğunu yapan Prof. Dr. Mustafa Karataş'ın sorularını cevaplayan Göksu, Esenler'deki komşuluk ilişkilerinden bahsetti.

HUZUR VE UMUT ŞEHRİ ESENLER

Esenler'de komşuluk ve akrabalık ilişkilerinin devam ettiğini belirten Göksu, "Esenler'de mahalle kültürü oluşmuş. O yüzden de komşuluk ilişkileri gelişmiş durumda" dedi. Esenler'in yeni sloganının "Huzur ve Umut Şehri" olduğunu hatırlatan Göksu, "Esenler'de attığımız her adımı huzurun inşası üzerine atıyoruz" diye konuştu. Selamlaşmayla ilgili görüşlerini de aktaran Göksu, "Selamlaşma ve komşuluk üzerine yerel yönetimler olarak kampanya başlatmamız lazım" dedi. Selamlaşmanın çocuklar arasında yaygınlaştırılmasının önemine dikkat çeken Göksu, "Esenler'deki Bilgi Evlerimizde 20 bin öğrencimize dağıttığımız Şehirde Yaşama Kılavuzu'nun birinci maddesi selamlaşmadır" dedi.

LİSE SON SINIFLAR ÇANAKKALE'YE

Esenler'de komşuluk ve yardımlaşma ilişkilerinin geliştirilmesi için çalıştıklarını kaydeden Göksu, Ramazan ayında bir sokak iftarında 77 bin vatandaşın kendi yaptıkları yemekleri birbirleriyle paylaştıklarını ve aynı sofrada oruçlarını açtıklarını söyledi. Esenler'de Çanakkale ruhunun yaşatılmasına çok önem verdiklerini de ifade eden Göksu, "Geçtiğimiz yıl Mart – Haziran ayları arasında 20 bin vatandaşımızı Çanakkale'ye götürdük" dedi. Çanakkale'de şehit düşen lise son sınıf öğrencilerini rahmetle anmak için bu yıl da Esenler'de eğitim gören lise son sınıf öğrencilerini Çanakkale'ye götüreceklerini söyleyen Göksu, Muhabbet Kapısı programının Esenler'de yapılıyor olmasından duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Tevfik Çanakkale Esenler Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title