Haberler

Göksü: "Eto'o'nun Performansı Kısa Sürede Yüksek Seviyelere Geldi"

Antalyaspor Yardımcı Antrenörü Mustafa Ati Göksü, Medipol Başakşehir mücadelesinde iki gol atan Eto'o'nun bireysel performansını kısa sürede yüksek seviyelere ulaştırdığını söyledi.

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda karşılaştığı Medipol Başakşehir'i 3-2 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından cezalı olan teknik direktör Yusuf Şimşek'in yerine basın toplantısına katılan yardımcı antrenör Mustafa Ati Göksu, "3 puan aldığımız için sevinçliyiz. Futbolcularımız iyi mücadele ettiler. Maçtan önce de puan veya puanlarla döneceğimizi söylemiştim ve istediğimiz oldu. Heyecanlı olan arkadaşlarımız vardı. Süper Lig'de ilk kez oynadıkları için heyecanlıydılar. Bu da normaldir. İki takım da 90 dakika boyunca güzel mücadele sergiledi. Biz bu 3 puandan sonra Gençlerbirliği maçına yoğunlaşacağız" dedi.

"ETO'O YÜKSEK SEVİYELERE GELDİ"

Antalyaspor formasıyla ligde çıktığı ilk maçta iki gol birden atan Samuel Eto'o'nun performansını da değerlendiren Göksü, "Eto'o'nun performansı kısa sürede yüksek bir seviyelere geldi. Güzel goller attı. İnşallah bundan sonra devam ettirir ve izleyenler zevk alır" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Antalyaspor Başakşehir Samuel Eto Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title