Haberler

Göksel ve Yılmaz, Bakan Soylu ile Görüştü

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, ziyaret ettikleri İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “Güvenlik kuvvetlerimiz terör operasyonlarını aralıksız sürdürecek.

Ak Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, ziyaret ettikleri İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Güvenlik kuvvetlerimiz terör operasyonlarını aralıksız sürdürecek. Kış mış yok. Bütün mevsimler içerisinde, bunlar neredeyse tepelerine bineceğiz ve bu terörizmi de terörizmi meşru göstermek isteyenlerin de heveslerini, hayallerini ortadan kaldıracağız ve kıracağız" dediğini söyledi.

Ak Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret etti. AK Parti 113. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı sonrası gerçekleşen ziyaret hakkında bilgi veren AK Parti İl Başkanı Göksel, "Ankara'da Başbakanımız ve Genel Başkanımız Binali Yıldırım başkanlığında genel merkezimizde gerçekleştirilen il başkanları toplantısının ardından İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'yu ziyaret ettik. Ziyaretimiz sırasında bakanımıza, İçişleri Bakanlığı görevinin hayırlı olması dileklerimizi ilettik. Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte gerçekleştirdiğimiz ziyarette Samsun hakkında genel bir bilgilendirme yaptık. Ülkemiz zor bir süreçten geçmektedir. Bu süreç içerisinde İçişleri Bakanlığı gibi çok önemli bir göreve getirilen hemşehrimiz Sayın Süleyman Soylu'ya yapacağı çalışmalarda muvaffakiyetler diledik. Ülke genelinde ve Samsun yerelinde yapacağı çalışmalarda her türlü görev ve yardıma hazır olduğumuzu bildirdik. Bizim için devletin bekası her şeyden önemlidir. Bu bayrak için canını feda eden tüm şehitlerimizin ve 15 Temmuz şehitlerimizin kanının yerde kalmaması için mücadele eden herkesin sonuna kadar yanında olacağımızı bildirdik. Sayın Bakanımız bu teklifimizden memnuniyet duyduğunu söyleyerek, 'Güvenlik Kuvvetlerimiz terör operasyonlarını aralıksız sürdürecek. Kış mış yok. Bütün mevsimler içerisinde bunlar neredeyse tepelerine bineceğiz ve bu terörizmi de, terörizmi meşru göstermek isteyenlerin de heveslerini, hayallerini ortadan kaldıracağız ve kıracağız' dedi. Ülkemizdeki terör unsurları ile mücadele konusunda da bakanımıza başarılar diledik. 'Allah, terör unsurlarıyla mücadele eden tüm güvenlik güçlerimize ve bürokratlarımıza kolaylıklar versin. Allah yardımcıları olsun' dedik" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Ziya Yılmaz Süleyman Soylu AK Parti Samsun Yerel Haberler

title