Haberler

Göksel: "Evci'nin Yanındayız"

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, “Terme için devletimiz bir haftadan daha kısa bir sürede elinden geleni yapmıştır.

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, "Terme için devletimiz bir haftadan daha kısa bir sürede elinden geleni yapmıştır. Çalışmalar devam edecek" dedi.

Terme'deki temizlik çalışmalarını yerinde inceleyen Göksel, DSİ'nin dere ıslah çalışmalarının devam ettiğini de hatırlatarak, "Bakanımız, milletvekillerimiz ve valimizle birlikte, sel felaketinin yaşandığı günden itibaren incelemelerde bulunuyoruz. Terme ile ilgili, DSİ ve belediye ile sürekli irtibat halindeyiz. Selin ardından mağdur olan ailelerimiz vardı. Bu aileleri sürekli sorduk ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştık. Bir ailemizin evi temizlendi, duvarları boyandı ve eşyaları alındı. Ailemizin evi oturulacak hale geldi. Bir ailemiz de yeni bir eve yerleştirildi ve bu ailemizin de eşyaları temin edildi. Yaptığımız incelemelerin ardından, selin izlerinin silinmeye başladığını gördük. Mahalledeki çamur tabakası temizlendi. Ağaç ve keresteler temizlendi. Devletimiz bir haftadır Evci'nin eski haline gelmesi için çabalıyor. Bu çalışmalar da aksatılmadan devam edecek. Dere ıslah çalışmaları da hızla devam ediyor. Bizler de Evcili hemşerilerimizin yanında gidip onları ziyaret ederek, devletin ve hükümetimizin yanlarında olduğunu göstermek için çabalıyoruz. Milletimiz, hemşerilerimiz nerede, ne durumda olurlarsa olsunlar, bizler yanlarında olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Samsun Terme Evci Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title