Haberler

Gökırmak Mahallesi, Parkeyle Tanışmayı Kurban Keserek Kutladı

Taşköprü Belediyesi parke, çalışmalarına devam ederken, Gökırmak Mahallesi’nde yolların ilk kez parke taş ile tanışması, kurban keserek karşılandı.

Taşköprü Belediyesi parke, çalışmalarına devam ederken, Gökırmak Mahallesi'nde yolların ilk kez parke taş ile tanışması, kurban keserek karşılandı.

Gökırmak Mahallesi Muhtarı Ahmet Yüksel öncülüğünde hazırlanan programda mahallelerinin ilk kez parke ile tanışması şerefine dua edilip kurban kesildi.

Mahallelerinin uzun süredir ihtiyaç olan parke ile tanışması nedeniyle böyle bir program tertip ettiklerini söyleyen Yüksel, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'a belediye yetkililerine tüm mahalle sakinleri adına teşekkür etti.

Belediye Başkanı Arslan'da belediye imkanları nazarında gerek parke, tretuvar gerekse diğer hizmetlerinin devam ettiğini ve Gökırmak Mahallesi'nin gecikmiş olarakta olsa bu hizmetten faydalanmasının mahalle sakinleri kadar kendisini mutlu ettiğini ve bundan sonrada tüm ilçe genelinde ihtiyaç olan cadde ve sokaklarda çalışmaların devam edeceğini kaydetti.

Programa Arslan'ın yanı sıra 22. Dönem Kastamonu Milletvekili Mehmet Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Ali Eşref Sevim, belediye meclis üyeleri, Gökırmak Mahallesi Muhtarı Ahmet Yüksel ve mahalle sakinleri katıldı. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nurettin Arslan Ahmet Yüksel Kastamonu Taşköprü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title