Haberler

Gökhan Töre: Yüreğimiz Parçalandı

Güncelleme:

Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre, Ankara'da meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenlere başsağlığı dilerken "Yüreğimiz parçalandı, yaralılara da acil şifalar." dedi.

Beşiktaş'ın milli futbolcusu Gökhan Töre, Ankara'da yaşanan hain terör saldırısı sonrası Twitter hesabı üzerinden hayatını kaybedenlere başsağlığı mesajı yayınladı. Töre, ayrıca "Yüreğimiz parçalandı, yaralılara da acil şifalar." dedi.

"YÜREĞİMİZ PARÇALANDI"

A Milli Futbol Takımı'nın bu akşam Çek Cumhuriyeti ile oynayacağı maç için Prag'da kampta olan Gökhan Töre, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda şu ifadeleri kullandı; "Yüreğimiz parçalandı.. Allah'tan ölenlere rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum... Yaralılara da acil şifalar."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gökhan Töre Beşiktaş Twitter Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (33)

Masal:

artık akp oy moy yok nasıl bir hükümetsin sen yaf sana inanmıştık benim için akp bitmiştir

41
48
yanıtYanıtla
hdpkklı mala cevap:

Patlamayla Akpnin ne alakası var ahmak mısın? İnsanların böyle dusunmesini istiyorsunuz insanlarda zaten bilinç kontrolüne alışmışAllah sonumuzu hayır etsin

yanıt28
yanıt12
Türk-Kürt kardeştir hdpkk kalleştirMobil-ANDROI:

Türk-Kürt kardeştir hdpkk kalleştir

51
27
yanıtYanıtla
mafya babası recep tayip erdoğan:

seni yine başkan yaptırmiyacağız

31
32
yanıtYanıtla
1453:

bizde baskan yapacagiz

yanıt26
yanıt15
Rzr11:

sen git oyunu tıpış tıpış ver de biz hür irademizle başkan yaptırırız o ADAMI :))

yanıt6
yanıt15
servet:

adamsın . . bu iktidarın sonu geldi ne geldiyse onlar yüzünden geldi

27
32
yanıtYanıtla
ihsan hacıoğlu:

oylar kemal klıcdaroğluna

15
35
yanıtYanıtla
Güzel ÜlkemMobil-IOS:

Sadece yürekler parçalansaydı keşke. Paramparça bir Türkiye oluyoruz.. Irkı dini mezhebi cinsiyeti ne olursa olsun canlara yaşam haklarına müdehale söz konusu. Ve ne yazıkki hala çıkarı olan herkes birbirlerine bu vahşeti siyaset malzemesi yapıyor. Yazıklar olsun bu ülkeyi bu hale getirenlere. Allah'ın verdiği canı ancak Allah alır şüphesiz ki yapılanlar bedelsiz kalmayacak

45
2
yanıtYanıtla
VIYANALI:

bu meydan kanli meydan kimin neyin neden kani kimi kandiriyorsunuz nefret söylemleri ile Allah ölenlere amelleriyle muamele etsin

39
6
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title