Haberler

Gökhan Töre'nin 7 Lahmacun 4 Ayran Faturası Dudak Uçuklattı

Güncelleme:

Tatilini Bodum'da geçiren Beşiktaşlı futbolcu, teknesine sipariş ettiği 7 lahmacun 4 ayran için 389,85 lira ödedi.

Atletico Madrid'de adı anılan Beşiktaş'ın milli futbolcusu Gökhan Töre, tatilini arkadaş grubuyla Bodrum'da geçiriyor.

LAHMACUN 39 LİRA AYRAN 18 LİRA

Hürriyet'in haberine göre; Töre ve arkadaşları günlüğü 3 bin euro'dan kiraladıkları lüks yatla koyları dolaşıyor. Önceki gün Maça Kızı'ndan 7 lahmacun, 4 ayran siparişi veren grup, tekneye servis bedeliyle birlikte toplam 389,85 lira ödedi. Adisyonda, lahmacunun tanesinin 39, ayranın ise 18 liraya geldiği görüldü.

ATLETICO, GÖKHAN'IN PEŞİNDE

Öte yandan İlk olarak geçtiğimiz sezondan beri Gökhan'ı takip eden La Liga ekibi Atletico Madrid'ten gelen 9 milyon Euro'luk (27 milyon TL) teklifi geri çeviren Siyah-Beyazlılar'da İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi'nin, "Gökhan, yeni sezonda da takımımızda kalacak" açıklaması sonrasında İspanyol ekibin fiyatı daha da artırdığı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Atletico Madrid Gökhan Töre Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (239)

sezen:

Bu kara derili Araplar da bir Alme ya!!! Oruc Araplar icin. Bu Adam Arap mi? beyaz IRKtan birisi neden oruc tutsun ki? Semitik Araplar ile Beyaz IRKtan Turkleri bir tutmayin. Allah neden insanlari siyah ve beyaz diye yaratti? Siyahlar cariye ve kole (oruc, namaz vb), Beyazlar da zeki ve iyi hayat surmeleri icin yaratildi. Birde bu fiat ne kazik ya? Maliye nerede acaba?

3
57
yanıtYanıtla
bLade:

kim ne derse desin yillarin koyu besiktaslisiym 1 kere maca bilet alip gitmedim maclari internetten kacak sitelerden izlerim derbiler dahil.Enayimiyim para vericem bak ben 3 kurus ucuz bisey olsun diye dukkan dukkan gezerim adam 400 tl lik lahmacun yiyor teknede yaninda tas gibi hatunlar.Sen de ah vah cek bjk smpiyon olamadi diye asgari ucretin icinden kombine parasi ayir 200 tl gokhan tore vb icin umurlarindaydi taraftarin beklentisi yazik yemin ederim

38
1
yanıtYanıtla
ALİ VELİ:

50 TRİLYON PARAM OLSA YİNE O HESABI ÖDEMEM. ENAYİ MİYİM LAN.

36
0
yanıtYanıtla
sad:

O parayla 200 tane lahmacun yapar mevlut okuturum :)

35
0
yanıtYanıtla
Demii:

Görgüsüzlük diz boyu ne diyeyim. ALLAH Islah etsin butür insanları.

31
2
yanıtYanıtla
XCX:

Lahmacuna 400 tl verir bazı mallarda trubunde birbirini bıçaklar kufur eder. Gitmeyin şu maçlara . Paranızı heba etmeyin. O parayla eve kız at sabaha kadar takıl.

27
5
yanıtYanıtla
Siradan vatandas:

Kimse de demiyo ki Ramazan ayindayiz

27
3
yanıtYanıtla
aydın:

kimsenin aklına ramazan gelmiyo. yazık

25
4
yanıtYanıtla
oruç başıma vurdu:

ramazan ramazan boğazına dursun gökhaaaaannn

18
11
yanıtYanıtla
asker:

trilyonlarım olsa yemem geri gönderirim o lahmacunu bunlarınki zenginlik değil kerizlik kerizlik Allah bizi okadar zengin yapıpta yolumuzdan şaşırtmasın inşallah

29
0
yanıtYanıtla
Tüm 239 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title