Haberler

Gökhan Töre Kadroda Yok

Beşiktaş ile Medicana Sivasspor arasında oynanacak maç öncesi Şenol Güneş, siyah-beyazlı futbolcu Gökhan Töre’yi kadroya almadı.

Beşiktaş ile Medicana Sivasspor arasında oynanacak maç öncesi Şenol Güneş, siyah-beyazlı futbolcu Gökhan Töre'yi kadroya almadı.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş ile Medicana Sivasspor saat 19.00'da karşı karşıya gelecek. Müsabaka öncesi iki takımın ilk 11'i açıklanırken, hafta içerisinde rahatsızlığı sebebiyle sadece son antrenmanlarda takımla çalışabilen Gökhan Töre, karşılaşma öncesi 18 kişilik maç kadrosunda kendine yer bulamadı.

Hafta içerisinde geçirdiği rahatsızlık sebebiyle bir süre idmanlara çıkamayan ve çarşamba gününden itibaren takımla çalışmalar yapmaya başlayan Gökhan Töre'nin hastalığı riske edilmemesi için bu akşam oynanacak olan Medicana Sivasspor maçı kadrosuna alınmadı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in perşembe günü oynanacak Skenderbeu maçı öncesi Gökhan'ı riske etmemek istediği bilgisi verildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gökhan Töre Şenol Güneş Sivasspor Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title