Haberler

Gökhan Töre, Esmer Güzelle Yakalandı

Güncelleme:

Gece kulübünde esmer kızla görüntülenmemek için ilginç bir taktik deneyen Beşiktaşlı futbolcu, kardeşiyle mekandan gönderdiği güzeli sıkışan trafikte arabasına aldı.

Beşiktaş'ın milli futbolcusu Gökhan Töre, önceki gece çapkınlık turunda objektiflere takıldı. Bir mekanda tanıştığı esmer kızla görüntülenmemek için ilginç bir taktik deneyen Beşiktaşlı futbolcu, kardeşiyle mekandan gönderdiği kızı sıkışan trafikte arabasına aldı.

GÖKHAN HEDEF ŞAŞIRTTI

Sözcü'de yer alan habere göre; Sevgilisi Sophia ile altı yıl süren birlikteliğini geçtiğimiz aylarda sonlandıran Beşiktaş'ın yıldızı, esmer bir güzelle kaçamak yaparken objektiflere yansıdı. Yıldız futbolcu önceki akşam Alper Potuk, Necip Uysal ve Ozan Tufan'ın yanı sıra kardeşi ve menajerinin de bulunduğu bir grupla alkolsüz eğlence mekanı Huqqa'da eğlendi.

TRAFiKTE DEĞiŞ TOKUŞ

Töre gecenin sonunda mekandan menajeriyle ayrıldı. Yetenekli futbolcu içeride birlikte eğlendiği iki kızı ise kardeşiyle on dakika önce mekandan gönderdi. Suada'nın önünde kardeşi ve esmer güzelin olduğu aracın yanına yanaşan futbolcunun menajeri kardeşinin otomobiline, esmer kızlardan biri de Töre'nin aracına geçti. Trafikteki bu değiş tokuş objektiflere yansıdı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni ne? Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu mu? Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek?
500

Yorumlar (15)

KORKUNÇ FARK.:

TARAFTAR TOPU TOPÇULAR MANİTAYI SEVER

16
3
yanıtYanıtla
trouqe:

topçu olamadıklarını için topu seveler =) manitalar da parayı sever. aşçı bahçıvan hesabı ;)

yanıt8
yanıt0
heyt be:

sarışının adı esmerin tadı. işi biliyor bizim oğlan

11
6
yanıtYanıtla
Hukuk:

Bu tarz hayat sürdükçe Türklerden büyük oyuncu çıkmaz. Para ?? görünce sapıttı hepsi yazık

12
2
yanıtYanıtla
baş vatandaş:

şuna bak, güya 80 milyonluk Türkiye''yi avrupa''da bunlar temsil edecekler. milli takım veya klüp olsun, bu herifler dünyanın parasını alır, zaten düzgün bir eğitimleri yok, söyleneni bile zor anlıyor, sahada mahalle takımı gibi oynasa da maçtan sonra mafya bozuntusu terim çıkar iki kükrer, gazetecileri iter kakar, sonra herkes herşeyi unutur, bunlar yine orada burada alemlerde eğlencelerde. . . merak ediyorum, aldıkları paraları gerçekten hakettiklerine inanmaları için hangi ilaçları kullanıyorla

11
2
yanıtYanıtla
beyinsizvatandaş:

senin kafandan istiyorum hahahha

yanıt0
yanıt0
takma kafana burası türkiye:

İsmini yazsam sen o ilaçları alamazsın zaten.

yanıt0
yanıt0
cehalet diz boyu:

maliye fanfinifonfon vergi için ikisinin kapısını çalmalı

9
0
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Sen böyle devam et gökhan, gece hayatı, parlamadan kaybolursun, zaten form düşüklüğüde var.

7
1
yanıtYanıtla
tarık:

zinanın serbest olduğu ülkede normal

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title