Haberler

Gökhan Töre Boş Kalaye Gol Atamadı

Güncelleme:

Beşiktaş, Trabzonspor'a 2-1 mağlup olurken Gökhan Töre, bomboş kaleye kaçırdığı golle saç baş yoldurttu.

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasını lider tamamlayan Beşiktaş, 2. haftada Trabzonspor'u konuk ettiği maçta rakibine 2-1 mağlup olurken Gökhan Töre, bomboş kaleye kaçırdığı golle saç baş yoldurttu.

GÖKHAN BOŞ KALEYE ATAMADI

Trabzonspor karşısında ummadığı bir yenilgi yaşayan Beşiktaş için maçın iki kırılma anı vardı. Bunlardan ilki Gökhan Töre'nin kaçırdığı pozisyondu... Savunmadan topu kapan Cenk, kaleci Onur'un da açıldığı anda bomboş pozisyondaki Gökhan'ı gördü. Gökhan boş kaleye şutu çekse, Beşiktaş öne geçecekti. Ancak solak oyuncu, sağ ayağıyla vurmak istemeyip topu kontrol edince, bordo mavili futbolcular kaleyi kapattı.

QUARESMA KIZARDI

Pozisyonun devamında Gökhan'ın şutunu Onur kornere çeldi. Beşiktaş'ın ikinci kırılma anının başrolünde Ricardo Quaresma vardı. Portekizli yıldız akıl almaz bir ihmalle oyundan atıldı.
Sağdan kazanılan serbest vuruşta hakem Ali Palabıyık, Quarema'ya 1-2 metre mesafeden düdüğünü göstererek beklemesini söyledi. Hakem Palabıyık daha sonra Quaresma'ya sırtını dönüp barajı adımlamaya başladı. Ancak Quaresma serbest vuruşu kullanınca Ali Palabıyık, hiç düşünmeden sarı kartına başvurdu. Daha önceden bir sarı kartı daha olan Portekizli yıldız böylece oyundan atıldı ve son yarım saatte takımını 10 kişi bıraktı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gökhan Töre Trabzonspor Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (23)

Kadıköylü:

Sekiztaş mı?! Puhahaha

47
6
yanıtYanıtla
TrabzonluyuzMobil-ANDROID:

biraz edep be. besiktas sizin takiminiz anladik da trabzon ermeni takimi mi? yok sac bas yoldurmus yok bilmem ne. benim sacim basim yerinde. az tarafsiz habercilik yapin. iyi koyduk.

11
4
yanıtYanıtla
OFLU YUNUS:

BİR TS Lİ OLARAK TEŞEKKÜRLER GÖKHAN. BU GOLÜ ATMADIĞIN İÇİN . BEN MATÖR BİR FUTBOLCUYUM EMİNİM Kİ BU POZİSYON GİBİ YÜZ TANE POZİSYON YAKASAYDIM YÜZÜNÜ DE GOL YAPARDIM. TEKRAR TEŞEKKÜRLER GÖKHAN TÖRE.

14
1
yanıtYanıtla
Koltuk değneyi:

İşte fatih terimin as futbolcusu

4
4
yanıtYanıtla
adem:

Gökhan bunu hep yapıyor q7 ise bilerek kart gordu duymadım ayağı yapiyo salak olsan yapmazsın onu yazık senol hoca bu ikisine bi ders vermeli

7
0
yanıtYanıtla
TAKANTA MANGA:

DAHA İLK MAÇTA BİR TAKIM BUKADAR ALARM ZİLLERİ ÇALIYORSA İLERİKİ HAFATALARDA VAYYY HALİNE BEŞİKTAŞŞŞ , İŞTE BU YÜZDEN BEN BU TAKIMIN TARAFTARLIĞINDAN İSTİFA ETTİM , TABİ GÖKHAN TÖREYE ÖDEME YAPMASSAN TOPU AĞLARA DEYİL YAN TARAFA BİLE ATAMAZ , ŞİMDİDEN PEŞİNEN SÖYLÜYORUM BU TAKIMDAN BİR SALATALIK OLMAZ , OKADAR

7
0
yanıtYanıtla
Üften püftenMobil-IOS:

Abaoooooo olmadı şimdi yakışmadı

4
2
yanıtYanıtla
yorgun yorumcuMobil-ANDROID:

milli takımda top oynayan birine fazla yüklenmeyin olur böyle şeyler olasaydı zaten adı tanju Çolak olurdu.moral bozmak yok gökhan yola devam.

2
3
yanıtYanıtla
FedakarMobil-IOS:

Tabiki Atamaz cavanda leopar gibi yakadi rahatsiz ediyordu

4
1
yanıtYanıtla
çArşı:

Gökhan efendi burası Beşiktaş şov yapma yeri değil kendine gel bu taraftarı çıldırtma. Quaresma aynı laflar sana da ha !

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title