Haberler

Gökhan Özen, Adanalı Hayranlarıyla Buluşacak

Güncelleme:

Pop müziğin sevilen isimlerinden Gökhan Özen Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde hayranlarıyla buluşacak.

3 yıl aradan sonra çıkardığı "Milyoner" adlı albümdeki çıkış parçası "Budala" ile kısa sürede milyonların beğenisini yeniden kazanan Gökhan Özen, 15 Mart Cumartesi günü saat 15.00'da Adana Optimum'daki buz pistinde hayranlarıyla buluşacak. Sesinin yanı sıra müzisyen kimliği ile de dillerden düşmeyen şarkılara imza atan Gökhan Özen'in sevenleri onu hem yakından görebilme hem de albümlerini imzalarken birlikte fotoğraf çektirme imkanı bulabilecek.

"Ne Farkeder" şarkısıyla son günlerde müzik listelerinin üst sıralarında yer alan Gökhan Özen'in, yorumcu kimliğinin yanı sıra müzisyen olarak da kendini tam olarak bu albümde ifade edebildiğini belirttiği "Milyoner" albümü müzik listelerini adeta alt üst ederken, ünlü sanatçının Adana ve çevresindeki hayranları imza gününü heyecanla beklemeye başladı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gökhan Özen Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Fulya Kaypakfulya__0180@hotmail.com:

bende Ceyhan'dayım ilk defa seni göreceğim ve sabırsızlıkla bekliyorum ağabeyciğim ...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title