Haberler

Gökhan Öğretmenin Sosyal Medyayı Sallayan Fotoğrafının Hikayesi

Güncelleme:

Birkaç gün önce Facebook'ta küçük öğrencisiyle birlikte bir fotoğrafını paylaştı. Bu paylaşım on binlerce beğeni ve yüzlerce yorum aldı. Bulut, o fotoğrafın hikayesini anlattı.

BABASI İŞÇİ EMEKLİSİ, ANNESİ EV HANIMI

Gökhan Bulut aslen Adanalı. Babası bir fabrikadan emekli, anne ise ev hanımı. Ailesinde ondan başka öğretmenlik yapan olmamış. 2013 yılında Çukurova Üniversitesi'nden mezun olmuş, 1 yıl Adana'da ücretli öğretmenlik yaptıktan sonra, 2014 Eylül ayında Van'ın Erciş ilçesine tayini çıkıyor.

KÜÇÜK SINIFTA 16 ÖĞRENCİSİ VAR

Şu an Van'daki küçük sınıfında 16 öğrencisi var. O'nu sıradan bir öğretmen olmaktan çıkaran ise ağlayan öğrencisiyle birlikte çekildiği ve Facebook'ta binlerce like alan selfie… Bakanı duygulandıran fotoğrafın hikayesini ise Gökhan Öğretmen'in ağzından dinleyelim;

"ŞU AN GÜLE OYNAYA GELİYOR"

"Okulun ilk günü öğrencimiz ağlamaklı şekilde sırasında oturuyordu. Güldürmeye çalıştım olmadı. Sonra dışarı çıktığımda 'Ben su içeyim geleyim mi?' Diye yanıma geldi ağlamaklıydı orada ters bir cevabımda öğrencimin bütün geleceğini kaybedebilirdim. 'Tabi ki' dedim ve evine gönderdim. Bir gün sonra yine oturduğu yerde ağlayan öğrencimizi güldürmek için yine harekete geçtim. 'Aslanım, koçum' diyerek kafasını okşadım. Baktım gülüyor. Daha fazla okşadım sonra kalkıp bacağıma sarıldı ve o anda gülmeye başladı ve şu anda o çocuk güle oynaya okula geliyor."

"HALKIMIZ YARDIM GÖNDERMEK İSTİYOR"

Gökhan Öğretmen Van'da öğretmenlik yapmanın güzel bir duygu olduğunu söylüyor, yaşamayı seven bir karakteri olduğunu ve şehre adapte olma konusunda bir sorun yaşamadığını belirtiyor. Paylaşımının dikkat çekmesi onu oldukça mutlu etmiş; "Gurur verici bir şey herkesin sizi takdir etmesi. Yardımlar konusunda da sağolsun halkımız duyarlı yardımlar göndermek istiyorlar." (Kaynak: Habertürk)




Kaynak: Haberler.com / Güncel

Gökhan Bulut Facebook Erciş Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (97)

kartalMobil-ANDROID:

ulan adam gibi adam gokhan kardesimiz sizin gibi zihniyeti bozuk insanlar turkiyeyi ne hale getirdi inadina hdp

58
33
yanıtYanıtla
roj dogMobil-ANDROID:

seni vuracak onlar ilk önce keleş

2
72
yanıtYanıtla
İnsallah seni:

İnşallah seni vursun o keleş.

yanıt24
yanıt1
SatilikKürtlerÖlsün:

Hahahahahahah Oyy Lütfen Vurmayin Lütfenn Cok korkuyoruz Elimiz ayagimiz titriyor Korkuyon. ahahahha Kürtler Vadisine dönmüs burasi :D O Keleşin Namlusunu Senin Ağzından Sokar Nereden Cıkaracagimizi İyi Biliyorsun.

yanıt0
yanıt0
MMOM:

Çocuklarımıza, yedi yaşındayken Ayet-el Kürsi Suresini ezberletelim. Ve günde 11 kere yatmadan önce okumalarını sağlayalım. Çocuğumuz kesin, 150 IQ nun üstünde akla sahip olur ve mutlaka başarılı bir geleceğe sahip olur.

9
54
yanıtYanıtla
hidayet:

takkeli-cübbelinin videolarını da izletelimmi? yav beslenmesi yeterli olmayanın -huzurlu bir ailede büyüyemeyenin okumayla IQ sümü gelişir.

yanıt4
yanıt5
hidayet:

sınav kazanması için 40 yasin mi? 101 yasin mi okuyalım? yada hocalara para karşılığı okutalımmı?

yanıt4
yanıt4
turkMobil-ANDROID:

OYLAR AK PARTIYE

18
42
yanıtYanıtla
BRT:

Ilkokul ögretmenleri mutlaka bayan olmali. Ne olur ne olmaz, kimseye güven olmaz.

5
54
yanıtYanıtla
cizre:

Beyinsiz herif. Belli ki herkesi kendin gibi sanıyorsun ...

yanıt3
yanıt3
Tüm 97 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title