Haberler

Gökhan Keser Şanlıurfa'yı Salladı

Müziği ve sesiyle son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden Gökhan Keser, Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde binlerce kişiyi coşturdu.

Müziği ve sesiyle son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden Gökhan Keser, Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde binlerce kişiyi coşturdu.

Kentin sosyal ve kültürel yaşamını renklendiren Piazza sevilen isimleri bölge halkıyla buluşturmaya devam ediyor. Model olarak başladığı kariyerini, müzik ve oyunculuğa da taşıyarak başarıyla sürdüren Gökhan Keser, muhteşem sahne performansıyla hayranlarının gönlünü fethetti. Gençler, Gökhan Keser'e eşlik etti. Şarkıları, yorumu ve kişiliğiyle son dönemlerin en çok konuşulan genç yıldızlarından Keser, buz pistinde gerçekleştirilen etkinlikte gördüğü yoğun ilgi nedeniyle hayranlarına teşekkür etti. Sevilen sanatçı, peygamberler şehrine ilk kez geldiğini belirterek, bu sayede Balıklıgöl gibi bir değeri de görme fırsatı bulduğu için mutlu olduğunu söyledi.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADILAR

"En kötü günümüz böyle olsun", "Bazen", "Seninle bozdum" ve "Hiç vaktim yok" adlı sevilen şarkılarıyla Piazza AVM ziyaretçilerine müzik ziyafeti çeken Gökhan Keser'in şarkılarıyla coşan gençler, ona eşlik ederek unutulmaz bir gün yaşadılar. Sesinin yanı sıra müziğin ritmine uygun oyunuyla da dikkati çeken Keser, hayranlarının gönlünde bir kez daha adeta taht kurdu. Hayranları öylesine mutlu oldu ki birçoğu gözyaşlarına hakim olamadı.

ALKIŞ YAĞMURU

Keser'i alkış yağmuru ile karşılayan hayranları mini konser boyunca da "Gökhan" diye tempo tuttular. Şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendiren Gökhan Keser, buz pisti çevresini dolduran hayranlarının uzattığı elleri geri çevirmedi. Mümkün olduğunca fazla hayranının elini tutmak için buz pistini birkaç kez turlayan Gökhan Keser, verdiği mini konser sonrasında hayranlarına bol bol imza dağıttı. Keser, hayranlarıyla son dönemin sosyal medya modasına uyarak selfie de çektirdi. Gökhan Keser, sevinç gözyaşları döken hayranlarını da teselli etti.

Dünyanın modasını, tatlarını ve eğlencesini Sanlıurfa halkının ayağına getirmekle kalmayıp, sosyal ve kültürel aktiviteleriyle kent yaşamını renklendiren Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ndeki Gökhan Keser fırtınasına saatlerce alkış ve tezahürat yağmuru eşlik etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Gökhan Keser Şanlıurfa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title