Haberler

Gökhan'ın Sakatlığını Gizleyen Pereira, Lucescu'yu Şaşırttı

Güncelleme:

Pereira'nın, Fenerbahçe-Shakhtar Donetsk maçı öncesi Gökhan Gönül'ün sakatlığını gizleme çabası Mircea Lucescu'yu şaşkına çevirmiş.

Shakhtar Donetsk maçında Teknik Direktör Vitor Pereira'nın en büyük kozu olması beklenen Gökhan Gönül'ün son çalışmada sakatlanması Fenerbahçe'nin tüm hesaplarını altüst etti.

PLANLARI TUTMADI

Ukrayna ekibini günlerdir analiz eden Portekizli hoca, rakibin sol tarafında bıraktığı açıkları milli oyuncu ile değerlendirecekti. Tüm taktik hazırlıklar buna göre yapıldı. Hatta Pereira son idmanda oyuncusuna görevini bire bir anlattı. Ancak planların hiçbiri tutmadı.

GÖKHAN'IN KASIĞINDA YIRTIK OLUŞTU

İdmanın basına açık kısmında burnunda bir kanama olan Gökhan, medyaya kapalı olan bölümde yandan gelen bir ortaya yükseldi, kafayı vurduktan sonra yere basarken ıslak zemin nedeniyle dengesini kaybetti. Ayağı açılan milli oyuncunun kasığında yırtık oluştu.

"BURUN KANAMASI" DENİLDİ

Kulüp doktorları ilk müdahale sonrası Gökhan'ın oynayamayacağını hemen Pereira'ya iletti. Portekizli hoca kendi taktiği bozulunca Ukranya ekibinin bundan yararlanmasını istemedi. Gökhan'ın durumunun saklanmasına karar verildi, hastaneye sevki bile "burun kanaması" diyerek yapıldı.

SAKATLIK GİZLENDİ

Gökhan forma giyemeyeceğini sadece eşine söyledi, onun dışında olay Samandıra'nın dışına sızdırılmadı. Kamptan ayrılmayan ve maç günü takımla birlikte stada gelen milli oyuncu, zemini kontrol için arkadaşları ile birlikte sahaya da çıktı. Fenerbahçe teknik heyeti Shahktar Donetsk'in kadrosunu öğrendikten sonra Gökhan'ın sakatlığını kamuoyuna duyurdu.

LUCESCU ŞAŞIRDI

Lucescu'nun da bu olay nedeniyle tüm taktiğinin değiştiği öğrenildi. Oyuncularına Gökhan'ın kanadının daha güçlü olması nedeniyle daha çok sol tarafı kullanması talimatını veren Rumen hoca, oyun içinde sık sık Hasan Ali'nin üzerinden atak yapılmasını istedi.

Kaynak: Milliyet

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Shakhtar Donetsk Mircea Lucescu Gökhan Gönül Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

ong bak:

gökan olsaydı sanki maçı alacaklardı shakhtar feneri tek kale yaptı fenerin adam gibi bir net pozisiyonu bile yok

30
12
yanıtYanıtla
erzincanlı:

Allah shakhtar''ın yar ve yardımcısı olsun inşallah turu geçerler

5
23
yanıtYanıtla
Gerçek bu...:

Ne olursa olsun. Fenerbahçe bu yıl kötüde oynasa zor yenilir, iyi oynadığında yediğinden fazla atar, maçları en çok seyredilen takım olur, 1 ay sonra kimse tutamaz bu takımı. . .

10
0
yanıtYanıtla
Dem bubaa:

Geçenlerde demeç veriyordu fenevin hocası lucescu beni iyi tanır demişti. sanırım pereira lucescuyu iyi tanımamış göreceksiniz kendi sahalarında çimlere gömecek fenevi.

2
5
yanıtYanıtla
erzincanlı:

inşallah shaktar eler o kısıtlı kadroyla ülkeleri savaşta sehirleri işgalde mücadele ediyorlar bunca olaya ragmen onları terk etmeyen hocaları Allah yardımcısı olsun şikebahçe inş elenir

1
6
yanıtYanıtla
alexdesouzaMobil-ANDROID:

keske sende maci bizim gibi gozlerinle izleseydin ongg bak..

2
2
yanıtYanıtla
ong bak:

ağlama fenev ağlama

2
2
yanıtYanıtla
geldigimiz nokta:

FB''nin (gerci simdi GS oyle) Futbolu Balkanlari gecip Avrupa''ya ulasamaz. . Icerde bir takimi yenerler gazetelerde dunya devi diye soz edilir, futboldan anlamayan geri zekali FB seyircisi daha cok maclara gelsin, cepler dolsun diye. . GS vs FB maci dunyanin en buyuk derbisi diye lanse edilir, yurt disinda bir tek tv bile maci alip yayinlamaz, haber konusu olmaz. . Bizim GS ve FB seyircisi havalara girer, birbirini yaralar . . :)) Ingiltere liginden siradan bir adam gelir, hava alaninda izdiham olur :))

1
2
yanıtYanıtla
............:

bir takimin beyni ortasahadır ama ne yazikki pereirada zerre kadar beyin yok souza gibi bir topçiye 8 milyon euro verilirmi görende nesta sanar ha baroni souzaya 10 çekerdi kafadan transfer olmaz oyunu ortasaha yönetir ortasaha düzgün deilse takım başarılı olamaz

1
1
yanıtYanıtla
DELI DELI:

TAKIM KALAKALA BIR ADAMAMI KALMIS BU NE LAN SACMALIGA BAK

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title