Haberler

Gökhan Gönül: Yaptığımız Hatalar Fazla Konsantrasyondan

Güncelleme:

A Milli Takımımızın futbolcusu Gökhan Gönül, EURO 2016'daki eleştirilen performansları için "Yaptığımız hatalar fazla konsantrasyondan meydana geldi." açıklamasında bulundu.

EURO 2016 Avrupa Şampiyonası'nda henüz gol ve puanla tanışamayan Türkiye'nin sağ bek oyuncusu Gökhan Gönül turnuvayı değerlendirdi.

"HER ZAMAN YAPTIĞIMIZ BİR ŞEY VAR..."

Ama milliler henüz pes etmiş değil. UEFA.com'a özel bir röportaj veren Gökhan Gönül hala bir şansımız olduğunu düşünüyor: "Türk Milli Takımı'nın her zaman yaptığı bir şey var, o da son dakikaya kadar maça asılmak. Yine işimizi son maça bıraktık. Belki şu anda pek fazla şansımız yok ama yine de elimizden gelenin en iyisini yapıp şansın da yardımıyla Çekleri yenip tur atlayacağız."

HATALARIN SEBEBİ NE?

Kaybedilen Hırvatistan ve İspanya maçları hakkında da görüş bildiren deneyimli oyuncu, "Yaptığımız hatalar belki fazla konsantrasyondan meydana geldi. Bunun üstesinden gelmemiz lazım çünkü böyle durumlara alışkınız. Kaybedecek bir şeyimiz yok. "Baskıyla nasıl mücadele edeceksiniz?" soruyorsunuz ama dediğim gibi şimdi kaybedecek hiçbir şeyimiz yok" ifadelerini kullandı.

"YAPTIK YİNE YAPARIZ"

Gökhan, "Türkiye yine son anda bir mucize gerçekleştirebilir mi?" sorusuna ise şöyle cevap verdi: "Neden olmasın? Geçmişteki birçok sefer bunu başardık, o yüzden bir daha yapabiliriz. Ama bunun için maçı beklememiz gerekecek. Umarım şans bizim yanımızda olur ve 2008'de yaptığımız gibi tur atlayan taraf oluruz."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gökhan Gönül Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (15)

HOROZ:

MİLLİ TAKIMI MIZIN TEK EKSİĞİ TAKIMA FUTBOLCU SEÇİLİRKEN KİM DAHA İYİ OYNAR BUNA BAKILMIYOR NEKADAR FENERDE KARAKTERSİZ İNSAN VARSA MİLLİ TAKIMDA NEDEN DİĞER TAKIMLARDAN MİLLİ TAKIMA OYUNCU PEK SEÇİLMEZ ANADOLU TAKIMLARINDA HİÇMİ YOK MİLLİ TAKIMDA OYNAYACAK OYUNCU. BURADA BİLE ÇİFTE STANDART UYGULANIYOR. BÖYLE BİR MİLLİ TAKIMI KİM DESTEKLER İSRANBUL TAKIMLARI DESTEKLESİN BUDA MİLLİ TAKIMA YETER

7
3
yanıtYanıtla
güldümmmm......:

rezillik hala nasıl konusabiliyolar ne kosabiliyosunuz ne topa dokunabiliyosunuz ispanya resmen dalga gecti sizinle o kadar kötüsünüz ki acaba kendinizi hiç izlediniz mi

8
2
yanıtYanıtla
Kadir yılmaz:

Bu futbolcuların gözünü para bürümüş. . . ne milli gurur ne başka bir şey. . . aldıklarını yetmiyor reklam Artistler oldunuz yetmiyor. . . TFF 90 milyon ayırmış az ayırmış 900 milyon ayırma yine bu oyuncular para para diye bağırır. . . nerde eski Feyyaz Bülentler Hakanlar. . . Bu milli oyuncular yerine 2 ligden 3 ligden hatta bal liginde hangi oyuncu alsan bin kat daha iyi oynar. . . Milli gurur için para için değil. . . .

7
1
yanıtYanıtla
KALAT:

Hem beceremiyorlar hem de nedenini sorunca yine kendilerini guzel gosteren bir bahane sunuyorlar. Dini zayif adama sormuslar neden teravih kilmiyorsun diye, o da ben sadece hatimli kilarim, mahallede hatimli teravih kildiran yok demis. Gokhaninki de o misal.

6
0
yanıtYanıtla
x:

acayip güldüm

yanıt2
yanıt2
MAHO AĞA:

GÖKHANIN YÜRÜYECEK HALİ YOK BUNU NEDEN ÇAĞIRMIŞ MİLLİ TAKIMA

4
1
yanıtYanıtla
terımcı bbg 31 TURKIYEEEE:

oglum transferı dusunmekten paralar bu futbolla pıyasanıda bıtrdın cekırge bır sıcrar ıkı sıcrar ballda bıttı BBG evıne gıdın rahatlarsınız terım oraları ıyı bılır

1
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bizim koy takimi bile sizden iyidir beee. . . sacmalamis

3
0
yanıtYanıtla
saldıray teknik:

ben şunları diyorum işte şunlar oynasın, arda marda oynamasın, 50 milyon dolar harcayıp, 2 maçta 4 gol yiyipte, kalkıp, tribünden yapılan tezahuratı herşeyin önüne geçirmeye çalışanlar oynamasın, o mesele bu olayın en son noktasında anılacak, anmaya bile değmeyecek birşey. ama nedense memleketin bütün vurguncuları 1 olmuş, herşeyi önemsizleştirmiş, futbolu bir kenara atmış, galibiyetle mağlubiyeti eşitlemiş, tribünde ki tezahuratın peşine düşmüş ordan milleti suçlayıp, aklısıra haklı çıkcak

2
0
yanıtYanıtla
gaplan:

vurgun büyük heralde vurgun, fedarasyondanda havuza para akıyor galiba, faşistin utanmıyormusunuz başlıklı haberini görünce çoğu insan gibi bende 2 maçta 4 gol yiyip, hiç gol atamadıkları için utanmuyormusunuz demiş zannettim, meğer hiçbirşeyin önemi yokmuş, tribünlerde herzaman rastlanan kötü tezahurat turnuvanın olayıymış. vurgun büyük vurgun anlaşıldı

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title