Haberler

Gökhan Gönül'ün Menajeri: Fenerbahçe ile Görüşmeyeceğim

Güncelleme:

Fenerbahçe ile mukavelesi 31 Mayıs'ta sona erecek olan Gökhan Gönül hakkında menajeri Ahmet Bulut, ''Fenerbahçe ile bir görüşmem olmayacak.'' dedi.

Fenerbahçe ile sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona erecek Gökhan Gönül'ün kariyerine hangi takımda devam edeceği konusundaki belirsizlik sürüyor. Sarı-lacivertli kulüp ile yeni mukavele imzalamayan 31 yaşındaki futbolcu, geleceği ile ilgili kararı henüz vermedi. Yıldız futbolcunun menajeri Ahmet Bulut'un yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü.

MENAJERİ AHMET BULUT KONUŞTU

Adı Beşiktaş ile de anılan Gökhan'ın durumu ile ilgili açıklamalarda bulunan menajer Ahmet Bulut, Fenerbahçe ile görüşmeyeceğini, 31 Mayıs'tan sonra teklifleri değerlendireceklerini söyledi.

Ahmet Bulut, "Gökhan'ın sözleşmesi 31 Mayıs'ta tamamlanacak. Ben de o tarihtan sonra görüşmelere başlayacağım. Fenerbahçe ile bugüne kadar kontratın yenilenmesi konusunda bir görüşmemiz olmadı. Bundan sonra da olacağını sanmıyorum. Çünkü sarı-lacivertli kulüp, Gökhan'ın menajeri ile görüşmeyeceğini açıklamıştı. Bu nedenle Fenerbahçe ile temasım olmayacak." şeklinde konuştu.

''5 FARKLI KULÜP TEKLİFTE BULUNDU''

Ahmet Bulut, Gökhan konusunda Beşiktaş'ın isteği olduğunu doğrularken, "Beşiktaş dışında İngitere ve İspanya'dan 5 farklı kulüp Gökhan için teklifte bulundu. Bugün itibari ile yaptığımız bir anlaşma yok. 31 Mayıs'tan sonra teklif yapan kulüplerle görüşeceğim." ifadelerini kullandı.

(Ntvspor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gökhan Gönül Ahmet Bulut Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

FENERBAHÇE''LİLER DERNEĞİ:

AZİZ YILDIRIM İSTİFA İSTİFA

26
10
yanıtYanıtla
Yavuz Sultan:

7-8 yılda bir, o da koruma-kollama ve ''stadları yok'' algısıyla şampiyon yapılan Beştaş ile her yıl final oynayan, Türkiye''nin en büyük Takımı fenerbahçe arasında kimi tercih edeceği belli. Bizim gerizekalı basın kendi kendine heyecan yaratıp zavalli Beştaş taraftarını aldatıyorlar.

2
22
yanıtYanıtla
koc baba:

gule gule anca gıdersın

9
14
yanıtYanıtla
KARAKARTAL:

ADAM AKLINI KULLANDI VE TÜRKİYENİN ŞAMPİYON VE EN İYİ TAKIMINA GELDİ AFFERİM GÖKHAN

17
5
yanıtYanıtla
elf3:

milyon avrolar kazanıyorlar giderken klübe kuruş para kazandırmadan gidiyorlar sahtekar topcular

5
7
yanıtYanıtla
messi 10:

keşke gitse kaç senedir fenerde oynuyor daha bir avrupa şampiyonluğu bile yok ne yapcan böle topçuları

7
4
yanıtYanıtla
benim adım name:

bir daha formadaki amblemi öpen futbolcuyu alkışlamam iki milyon avroyu öpüyormuş demekki

8
1
yanıtYanıtla
):

Bu saat e kadar FB ye imza atmamis ise, artik atmaz, FB lilere gecmis olmus.

3
3
yanıtYanıtla
Yavuz Sultan:

Gökhan Türkiye''nin Cafu''sudur ve canı gönülden Fenerbahçelidir. Fenerbahçe dururken daha alt bir takıma gideceği algısını yapmaya çalışanlara vidalı kapağı da takacaktır. Kısaca attan inip eşeğe binmeyecektir. Haberin içeriğiyle başlığı da zaten birbirini yalanlıyor. Yönetim ''Menejerinle değil seninle bizzat konuşacağım demiş, menejeri de bunu söylemiş'' bazı beyinsizler bunun üzerine destan yazmışlar.

0
6
yanıtYanıtla
dost:

bay ahmet bulut konusmuyacam deyibde kulubun kapisinda yatmayasin oyle bir konusursunki yeterki fener isdesin konusmayi siz menejerlerde ayni yanar doner gibisiniz arpa nerde coksa orda bitersiniz hemen bak bay bulut yinede fenerle tipis tipis gelib konusacaksin

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title